torek, 6. januar 2009

Always There

V življenju imam kar nekaj ljudi, brez katerih si ne predstavljam svojega vsakdanjika. In si ga tudi ne želim. Rada se obkrožam s posamezniki in stvarmi, ki me osrečujejo. Potem so tukaj še redke izjeme, ki jih ne vidim pogosto, a so vseeno vedno v kotičku mojih misli, kukajo izza vogala in vsake toliko pomahajo in mi dajo vedeti, da so še tam. Marta L. je nedvomno ena izmed njih. Izgine in se pojavi, ko človek najmanj pričakuje, s tem pa mi polepša vsaj naslednjih nekaj dni, če že ne ves teden. Martica, kot kaže so nam usojena predvsem poletja in prepričana sem, da Kreta ne bo ostala osamljen primer :-) BTW you are still the only one that got the intense Lola out of romantic Shia :-) The world is yours and you know that!

4 komentarji:

Laura pravi ...

vsi potrebujemo nekoga, ki ga lahko poimenujemo "always there". tudi jaz ga imam in priznam, da ga ne želim nikoli izgubiti. in zanj sem pripravljena storiti marsikaj... :)
lepa slikca...tale marta je 1A fotografinja ;);)

Marta L. pravi ...

AAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAA

AAAAAAAAA


Kr na jok mi gre zdej!

Mislim, da sem ti 1x povedala, kar mi včasih ne gre z jezika, that you are ALLWAYS in my heart - from that first day! In ja, dovolim si izginiti in občutek, da VEŠ, me obdaja z takšno hvaležnostjo, da ... ne spravim nič iz sebe? :)

In ja, želim si da letošnje ☼ počitnice nadoknadiva vse zamujeno tole zimo, deaaaal?;) and we shall be hanging around with Lola, right?;)

<3 <3 <3

Shia JeZeBel pravi ...

@ laura: never let people like that walk out of your life ;-)
p.s. tole fotkico sem pritisnila s svojim telefonom, ampak ja, marta je 1a fotografinja, v vsakem primeru ;-)

@ marta L: :-) :-) :-) :-) :-) you got it babe! and damn right, Lola is always with us ;-) summer 2009, here we cooooooooooome! <3 <3 <3

Marta L. pravi ...

Summer 09 is a new Summer of 69 ;)))

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...