torek, 13. januar 2009

Verjamete?

Že nekaj časa vas nisem napadala z nadležnimi 'highschool' vprašanji, zato je skrajni čas, da dam svoji radovednosti duška in na stene nalepim anketo. Soulmates. Duše dvojčice. Usodni ljudje. Obstajajo?

~ Our soulmate is someone who shares our deepest longings, our sense of direction. When we're two balloon and together our direction is up, chances are we've found the right person. ~
(Richard Bach)



~It's no coincident, that every person has more than one soulmates. ~
(Mettrie L.)

~ What greater thing is there for two human souls than to feel, that they are joined ... to strenghten eachother ... to be at one with each other in silent unspeakable memories. ~
(George Elliot)

Komaj čakam, da izvem, ali sem res poslednji vitez usodne ljubezni, ali ljudje še vedno verjamejo v to, da za vsakega na tem planetu raste posebna roža, ki le čaka, da jo zalijete. Be honest . . .

18 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Of course soulmates exist. And not just one... If we listen to our instincts and open our hearts, we surround ourselves with no one but soulmates!

Shia JeZeBel pravi ...

@ anonimni: I couldn't agree more :-)

Krtek pravi ...

Jej jej jej.. tole je pa tako vprašanje, za katerega bi rabil celo knjigo drobnega tiska s pojasnili in omejitvami pri odgovoru. Al pa eno dolgo noč debate :).

Ti pa imaš vprašanja!!!!

Shia JeZeBel pravi ...

@ krtek: it's simple my dear friend. you believe, or you dont :-)

Davorka Pozgan pravi ...

i believe it big time, and I have quite a few of them!;)

Jacob pravi ...

oh yeah... we vibrate on teh same level.. no need for discussion... it is too simple :D

Krtek pravi ...

Če bi ble stvari tako enostavne, da bi lahko odgovorili z "verjamem" ali pa "ne verjamem," bi bilo življenje precej bolj enostavno. ;)

Anonimni pravi ...

DA

Shia JeZeBel pravi ...

@ davorka:I believe you are right :-)
@ callisto: :-)
@ krtek: saj v tem je stvar ... življenje je enostavno. mi si ga kompliciramo ...

MissAgony pravi ...

I do believe :)
love this song:
http://www.youtube.com/watch?v=BEzbkGj7EaQ

Shia JeZeBel pravi ...

MissAgony thank you for the link. The song is amazing ... Keep believing :-)

storyteller pravi ...

Verjamem! Vendar ne (samo) v nekoga, ki naj bi bil/postal tvoj eden in edini doživljenski partner. Moja/tvoja duša dvojčica se 'skriva' (marsikje in) v marsikom. Velikokrat sem jo prepoznala v marsikom, ki je z menoj delil neznaten del skupne poti. Včasih svojo dušo dvojčico prepoznam v delu, stvaritvah ljudi, ki jih niti ne poznam. Yes, I'm weirdo! :) Da ne bom dolgovezila, se podpišem pod komentar Anonimne/ga in ja, življenje je tako zelo preprosto, da enostavno temu nočemu verjeti in ga (za)kompliciramo do amena! :)

Anonimni pravi ...

Zelo simple. Da they do exist. And not only soulmates- meaning they incarnated rom the same soul group but also our twin flame- the very other part of our energy- but usually twin flames arent incarnated at the same time as we are unless its our last life on this planet.And how does it feel when you find it? You know it. Its like looking at yourself.

Ula pravi ...

ne

Lilith pravi ...

Kaj, če smo vsi kapljice istega morja, padle z neba, drsimo po zemlji, nabiramo izkušnje, se srečujemo in združujemo z drugimi kaplicami in spet ločujemo.

In ko pogledamo v druge kapljice, v njih vidimo odsev sebe, ko pa pogledamo globlje v lom svetlobe, vidimo daljni odmev nečesa večjega, globljega, na kar smo že skoraj pozabili, a je hkrati tako primarno, overwhelming, poznano, celostno...

Tanja Za pravi ...

Obstajajo. Vednar ostanejo vedno zelo dobri prijatelji.

Marta L. pravi ...

Actually, YOU ARE the first soulmate I meet online! :)

Shia JeZeBel pravi ...

@storyteller: keep believing :-)

@anonimni: true in many ways ...

@ula: c'mon babe :-) prepričana sem, da se bos se v tem letu zaletela nekje v nekoga, ki bo spremenil tvoje mišljenje :-)

@lilith:i'm with you on this one :-)

@tanja: to je največkrat vredno več, kot vse ostalo ...
p.s. welcome on my blog!

@marta l.: and now i am officially blushing again :-) and I'm extremly flattered of course!no, pa sej veš kako je s tem pr nas :-) se mamo radi pač ;-)

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...