sreda, 25. junij 2008

Na kratko ... Al' Kako že?

Po začetni dopustniški blogerski vnemi, sem si drznila vzeti dopust v pravem pomenu besede. Dan brez računalnika. I'm proud of myself :-) Razlog ne tiči le v tem, da so ljudje okoli mene že resno dvomili v to, da sem se sposobna sprostiti in dejansko uživati v raju v kateremu sem pristala, temveč tudi v dejstvu, da me v zadnjih dveh dneh malce izdaja počutje. Nič resnejšega, a recimo temu le, da sem se ponovno spomnila, zakaj za vraga nikoli nisem jemala kontracepcijskih tabletk. Sicer je že res, da zdaj zagotovo ne bom zanosila (razen če se ponovi Marijina zgodba, v kar, v tej dobi divje promiskuitete močno dvomim), a male luškane roza tabletke so moj hormonski sistem spremenile v nepredvidljiv vlakec smrti, ki me iz ekstatičnega smeha vrže v otožno zateženo brezvoljnost. In vse to le zato, da bi se v teh 14-dneh, ki sem jih čakala 6 mesecev, izognila mesečnemu krvnemu davku. Dragi moji, bodite veseli, da vam tega ni treba požirati ... drage moje, če to počnete ves čas, vas odkrito občudujem ... Sama dvomim, da bom majhne rožnate strupke po tej izkušnji spet kaj kmalu spustila po grlu, tako da, vse zainteresirane, doma imam tega na kile :-)

Anyway, v tem tednu sem tako ponovno spoznala "čar" redne zaščite, prvič in zadnjič pila Irish Coffee ...


... babysittala Evo, s katero sva se kljub temu, da znam 10 grških besed, ona pa še manj angleških, vse zmenili ...


... paradirala po Chanii s helijevim balonom, ki smo ga (ne sprašujte zakaj) poimenovali Svetlana ...


... in seveda uživala v Njeni družbi. Pa ste že mislili, da se tokrat blog ne bo končal kičasto. Ni kaj, včasih sem tudi jaz preprosto predvidljiva. How boring :-)


p.s. 6 days to go ...

6 komentarjev:

Nihljaj pravi ...

Hej! Že dlje časa berem tvoj blog, ko pa sem zagledala tole o roza tabletkah, pa me je spomnilo na to prekletstvo in ja, nikoli več (verjetno!) :) Upam, da preživiš hormonske turbolence, uživaj na toplem in sončnem :)

Anonimni pravi ...

¸aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww


LEPO!

A POL JST DOBIM TABLETKE?

LILI BEE HANIEZ

Marta L. pravi ...

Yupiiie, spet fajne holidayz slikice vidim! :) Jaaa, tabletke bi jst ponucala za kak pinky shoot, mogoče ;D
6 dni ?? nakaterim tle se pa zdi, da te ni že ceeeelih 14 ;)) Okej, no pa sej neki mamo mi tud tle od poletja lately, sam ti tko manjkaš, that it just ain't the sameeee ...

kisssssss*

p.s. sem naročila tam gor, da se ti čas pri zadnjih dnevih orenk ustavi :)

Jacob pravi ...

iiiiiiii :-D ke lepo... ja no včasih tudi rdeča ni tolk grozna, če priemrjaš s čim drugim...

tell yannis he is smokin hot :-D

in vedve... brez besed... k so brez veze... give her one big kiss for me...

cmokala*

Anonimni pravi ...

Ma tabletke........ ka mores, ene ne znajo zivet z njimi, ene pa ne brez. Ene nocejo imet krvavega davka, druge molijo zato da bi ga imele:)). In na koncu je glavno samo to, da se ima naša Shia lepo in uživa v družbi najlepše!

cmoka... uzivaj neizmerno!
Dunja

Shia JeZeBel pravi ...

@n: dobrodošla na mojem blogu in hvala za prvi komentar :-) jaaaa, roza tabletke fuj in fej ... turbulence se mi zdi sem prezivela, zdaj se le uživa ;-)

@lili bee: vse tabletke hranim le zate ;-) da ne bos zanosila slucajno ;-)

@ marta l.: deal, dost jih je, da se lohk model kopa v njih :-) ja še 4 dni pa sem spet v Lj ... :-( no sej vas pogrešam itak, ampak bi raje vas uvozila sem, kot sebe nazaj ...

@ callisto: ja se strinjam ... ampak smo preživel!! še 4 dni bejbi ... aaaaa, ja ona ... nimaš kej, im one lucky bastard ;-)

@ dunja: beeeeeeeeejba!! pa kje si ti :-) amen na tvoje besede, posiljam cmoke s paradiža ;-)

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...