četrtek, 12. junij 2008

Vsi psi gredo v raj ...

... vem, da je tam tudi moje malo kosmato smrdeče veselje. "Kuzlica" moja, daj polulaj se kdaj tudi zame na nebeške travnike. Pogrešala te bom in rada te imam ... Zelo.

12 komentarjev:

Ula pravi ...

KAJ!?!
Koni??
Kdaj??
Ne, no :(

Anonimni pravi ...

Dogs' lives are too short. Their only fault, really. :(

Shia JeZeBel pravi ...

I wish there was medication for sorrow ... :-( Ja, Koni ni več, kr ne morem verjet. Mislim, da sem opravla s psi ... v tem življenju zagotovo...

stella pravi ...

bejbi ne vem kaj ti nej napišem, ampak zdi se mi, da ti nekaj moram oz. bi ti rada.Koni bo ziher pazila nate od tam zgoraj! Sploh si ne predstavljam kako je izgubiti svojega kužka in se bojim dneva ko se bom jaz morala posloviti od mojega...spomni se lepih trenutkov z njo in vedi, da je zdej nekje kjer je lepo:)tole napisano se sliši ful osladno sam to je najbolje kar sem spravila iz sebe v tem trenutku...in je iskreno!

Anja pravi ...

Ajoj =(

Anonimni pravi ...

Smrt psa je vedno tako čudna. Po eni strani boli, po drugi strani pa osvobaja. Osvobaja vsake odgovornosti in dela katerega povzorča lastništvo nad psom.
Vsak nepravilen nakup psa, neprimeren v danes trenutku se konča po destih letih z besedami NIKOLI VEČ.

Zato nasvet strica Sasota: NIKOLI KUPOVATI PSA NA PROŠNJO NAJSTNICE:)

Uf, kaj sem glavca:))))

Draga moja kakorkoli vzameš, kakorkoli boli, na koncu koncev je to samo pes!!!

Jacob pravi ...

omg... sašo... u are not serious... pač koni ni bla samo pes... če neko bitje živi s tabo 13 let, pač ne moreš reč, da je samo pe...

ona je bla carica, the funniest dog ever... sploh k sva jo lovila po travniku in njen butast fris k je ugotovila, da je zasačena :-) hehe...

we'll miss Koni...

Anonimni pravi ...

Callisto saj ne trdim, da ni bila carica, saj ne pravim, da ni hudo pravim samo na koncu koncev pa je ta carica kakorkoli teka po travniku spi v postelji itd itd samo pes.
Na tebi pa je kako ločiš človeka, psa, ipod,očala ki padejo v reko, čenčilo, itd itd.

Življenje je jeba no in takšen dogodek je kamenček v mozaiku te jebe.

Po drugi strani sam veš koliko je bila stara Koni in kako je bila bolana. Namesto treznega razmisleka ,namesto radosti, da je odrešena bolečin jokaš in se cmeraš.

Ja spoštovani Callisto z vsem spoštovanje do tebe lahko trdim, da je Koni na koncu koncev bila samo pes.

Unknown pravi ...

Pozdravljena! Dolgo se nisem oglasila, vendar tvoj blog redno spremljam. Ta novica pa me je šokirala. Verjamem, da ti je zelo hudo, ampak bo bolje. Vem, da se boš Koni vedno z ljubeznijo spominjala.

Psi so naši prijatelji in nas osrečujejo vsak dan, ki ga preživijo skupaj z nami.

Psi nikoli niso samo psi!!!

Marta L. pravi ...

:( hugs hugs huuuugs ***

Anonimni pravi ...

Če pogledaš skozi oči vzhodne mislenosti; filozofije, je ta Koni, mogoče dobila priložnost, da prevzame obliko človeka in v najboljšem primeru, poleg tega, da bo jedla, spala, se razmozevala in branila, mogoce sprasevala o smislu.

Napredek, napredek.

Anonimni pravi ...

Ah Saso pa to je odvisno od ljudi. Enim je pes, navaden pes, drugemu je pa pol življenja. Jaz bom tud jokala za mojo ko dež ko je ne bo več,pa je v bistvu tud samo pes, drugo je če veš kaj vse je naredila zame in kaj vse sva skupaj preživeli in kaj vse ve ona in nihče drug. Vidiš tukaj pa pes postane nekaj drugega, nekaj več in potem pač jokamo, ko ga ni več.

Draga Shia, naj ti ostane Koni v lepem spominu. Bolečina mine, ostanejo lepi spomini.

Twini

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...