petek, 2. maj 2008

Green Green Grass Of Home

Ko imam v toplih mesecih vsega zadosti, ko možgani več ne delujejo v začrtani smeri, ko stol za računalnikom postane pretrd in so stene stanovanja kar naenkrat preblizu skupaj, takrat je čas ... za košenje trave. Ne vem, kaj točno je tisto v brnenju kosilnice, vonju sveže trave in žgečkanju prestrašenih mravelj na mojih podplatih, ki me pomirja, navda s spokojnostjo in obenem odpira nova obzorja mojih kontinuirano rastočih sanj ... Who would know, but one thing is for sure ... cutting grass is my nirvana.


8 komentarjev:

Anonimni pravi ...

ali pa polezavanje na sveže pokošeni travi, ko te omamlja njen vonj, ko bi tam ostala kar za vedno, ker ti daje občutek svobode in se počutiš kot da si sama del travnika...majhna bela marjetica :)

extra

Shia JeZeBel pravi ...

I feel you :-) Me veseli, da nisem edina, ki se na travi počuti kot na puhastem oblačku, ki me za nekaj trenutkov odnese visoko nad vse!

Marta L. pravi ...

Prisežem, zdaj kocine so se mi postavile pokonci, ko zdaj vidim da sva skoraj istočasno imele GREEN thoughts!!! (okej, mine were green-envy-but-still-nice-green;)

Um... but i do love YOUR post, and this pic fucking great!!! Seksi, če smo čisto pošteni! ;)

Hm no --- košenja trave se še nisem nikoli lotila, rada pa bosa hodim po njej, to pa res ... podplati, ki te žgečkajo tam nekje v trebuhu.

(it is i - marta l.)

Shia JeZeBel pravi ...

Jaaaa, I know, it's freaky :-) Green is new telepaty :-)

Enkrat te bom povabila kosit travo k nam, pomoje boš vidla kaj mislm s tem, ko rečem da je f*** eliberating :-) Slikco sem pa moooogla narest, ker sem prvič letos nataknila my fav flip flops in je to totalno "made my day" :-)
(seksi? really? blushing again ;-))

Marta L. pravi ...

Oh, yeah! Be aware of foot fetishists now! ;)

M.***

Shia JeZeBel pravi ...

Hahaha, I am always ready ... to run ;-) No sej, roko na levo dojko, mam jst tut čist majhn foot fetish :-) There, I've said it! *puts on an angel face*

Marta L. pravi ...

*me toooooooo* feets are the new eyes ;))

Shia JeZeBel pravi ...

:-) skrajni čas, da tele najine slogane zbereva na papir - mam občutek, da bodo nekoč še velik vredni :-)

*ideas are new hard candy*

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...