petek, 30. maj 2008

Srebotnik's Winning Ride

Nisem pretirana ljubiteljica športa. Ali bolje, nisem pretirana ljubiteljica športnih televizijskih prenosov. Včasih pogledam kakšno drsalno revijo in to je vse. Ampak, ko sem danes z razdraženim želodcem sredi dnevne sobe, na varnem pred grozečo zunanjo vročino, pritisnila gumb na daljincu in se je pred mano pojavila Katarina Srebotnik, fokusirana, mirna in udarna, sem prvič po dolgem času kričala. Pa ne iz bolečine, temveč iz navdušenja!

Za vse tiste, ki ste zamudili ta zgodovinski dogodek, naša tenisačica je s 6:4 in 6: 4 premagala Sereno Williams :-))) Poleg tega, da je slednja vsaj enkrat širša kot naša suhljata Katka, je tudi precej višje na lestvici WTA which makes Kat's winning ride even more extrodinary!! Bravo Licky Loo :-)) Naslednja tekma naj bi se zgodila v tem vikendu sooo I think I'm gonna make it regular! All of you tennis freaks out there, get your cheerleading pride together and join me :-)

1 komentar:

Jacob pravi ...

Nedelja je the day :-)

PATI ŠNIDER get redady to go down... :-D

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...