ponedeljek, 5. maj 2008

Hajde da Ludujemo - samo za vas: Tajči!

Se še spomnite prikupne 19-letnice, ki je v oranžni oblekici in s frizuro a la Marilyn Monroe v hipu osvojila poslušalce širom nekdanje Jugoslavije in dobesedno čez noč postala ena največjih pop ikon, kar jih je naša država kadarkoli imela? Nedvomno veste, da govorimo o Tatjani Matejaš, tako imenovani Tajči, ki je s svojim hitom »Hajde da ludujemo« leta 1990 Jugoslavijo zastopala na izboru za pesem Evrovizije nato pa se ob začetku vojne v sosednji Hrvaški, z le 200 dolarji v žepu preselila v Los Angeles.

Nekaj časa se o njej ni govorilo, nato pa je v medije pricurljala vest, da hrvaška Madonna, kot jo je poimenoval novinar ameriškega Enquirerja v članku o nenavadni spremembi njene kariere, polni cerkve po Ameriki, s prepevanjem duhovnih pesmi. Prav ste slišali. Tatiana Cameron, kakor se sedaj predstavlja Tajči, ki je že 6 let poročena s producentom Matthew Cameronom s katerim ima tri sinove, je trenutno na turneji kjer širi miroljubno idejo o združitvi z Bogom. Ljudje obožujejo njeno milo podobo in angelski glas, kot je zapisal eden izmed oboževalcev na njeni predstavitveni internetni strani. Kako to, da je 35-letnica nazadnje srečo našla na precej bolj spokojnem mestu kot so odri na katerih je pred leti navduševala tako mlado kot staro, življenje zvezde pa zamenjala z življenjem žene in predvsem mame? Tatjana je o tem povedala naslednje: » Slava je kot parfum. Prvi teden je očarljiv in omamen, drugi teden ga še komaj zavohaš, tretji teden nase zlivaš litre in litre, ker ničesar več ne čutiš…« Trenutno z družino živi v majhnem mestecu Clifton, ki leži v središču Amerike, v zvezni državi New Jersey, z možem imata produkcijsko podjetje, ki izdaja predvsem albume s pobožno vsebino in z obraza ji nedvomno sije sreča in zadovoljstvo. Tajči je odrasla … How "lovely"!

Ni komentarjev:

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...