torek, 5. februar 2008

I Did It



I faked it. Big time. People believed me. Magic of good angles :-) Najbolj smešno je, da v dokaz ne morem priložiti nobene fotografije. Tako da je vse skupaj, kot se nikoli ne bi zgodilo. But it sure was fun :-) Je mogoče, da je nekaj, kar se nikoli ni zgodilo, še vedno tako vznemirljivo? Ali je vznemirljivo, ravno zato, ker se ni zgodilo. Khm, to nedvomno je tema vredna debate, a nima nič s tem postom ... Back to the point... Bobnanje je super zabavno :-) In kar je zabavno, vedno po čudežu najde pot v življenje Shie. She's one lucky girl!




Dokazni material v mojih dlaneh ... For 1st time in my life, faking was fun :-) (foto: Zaklop)



Glavni krivec za moje "fake-anje", Denis himself, ki je zakrivil komad Ni me sram - check it out: http://www.youtube.com/watch?v=EMn81McFVeg ... Drugo leto ponovimo???

p.s. EDIT: In the meantime mi je prijazni fotograf Miro ( check his blog at: http://fotorocker.blogspot.com/) poslal dokazni material, ki ovrže vsakršen dvom o tem, da sem 1. februarja v zraku vihtela seksi črne palčke :-) Hvala Miro :-))

8 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Kakšne nogeeeeeeeeeeeeeeeee

Ula pravi ...

haha, sam ti paše ... bobnanje .. hehe
dej se mal pozanimiv, če kje kdo išče kakega tolkača :)

Shia JeZeBel pravi ...

@ dunja: ja moja baby sis ma hude noge :-)

@ bejbika: ja a veš da res razmišljam. sam me skrbi da sem dobra le kot "pozerka", ko bi blo treba zares udart, bi se pa mal "usrala" ;-) no, če slišiš za koga, ki išče, let me know!

Ula pravi ...

eh, a misliš, da kso zna igrat kak inštrument?
mater, moram najdt ene bejbe z Bosne, ki so samo lepe in se delajo, da igrajo ... mogoče ti tam kako mesto zrihtamo ...

Ula pravi ...

hahah našla sem jih

Anonimni pravi ...

Shia ljubica, saj pravim da si odkrila svoj nov hobi:)) ... pa če že ne kot bobnarka (ej kolk si zažigala!!!) pa definitivno lahko še komu polepšaš sceno:)). In mmmmmmm noge so pa res njami:))
Pa hvala sasotu, da me je opozoril na veliki dogodek:) - cmoka

Laura pravi ...

Waw! Noro...pa nič nisi prej omenla, da nastopaš! Ali mogoče si, pa sem js spregledla?? Upsi...
Skratka, bobnarko bi mogl mal več kazat...she's good. ;) :D

Shia JeZeBel pravi ...

@ bejbika: lol, zmagaš z linkom :-) definitivno!! jih bom probala kontaktirat in ce me vzamejo, dobis tour pass in gres lohk zraven na turnejo po bivsi jugi ;-)

@ dunja: vedno je fino ko Shia najde se en nov hobi v njenem ze tako prepolnem življenju ;-) hvala dunja, bom sporocila pohvale naprej moji sestrici in ja sašo, hvala da si opozoril dunjo na dogodek ;-)

@ laura: ja, nisem obešala na velik zvon, se pa zdej kle hvalm, lol, kok sm patetična ;-) ja, se strinjam, bobnarko bi mogl več kazat, tok ene vaje za nič ;-)) LoL

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...