torek, 5. februar 2008

Hang In There

To pa je bil teden. Tak z Veliko začetnico, ogromno klicaji !!! in dramatičnimi ... premori ... No, zdaj ga je konec in začel se je Dan, ki traja že nekaj dni. Tak umirjen in melanholično nezaintersiran. Kar paše, moram priznati. Edina stvar, ki me je v tem lenem dnevu zdramila, je bil pogled na moj blog, ki je melanholijo v trenutku še povečal. Več kot en teden nobenega novega "posta" ??? Pa kaj meni ni jasno???? Moj "prjatu" Sašo me je prijazno opozoril, da šopek iz mojega zadnjega naliamnega posta že počasi vene, vključno z zainteresiranostjo mojih bralcev, ki se bodo kmalu nehali vračati "čekirati" kaj je novega. No way, hang in there, I'm coming baaaack!!



V glavnem. Se opravičujem in obljubljam, da se ne bo ponovilo. No vsaj ne do naslednjega Tedna z Veliko začetnico, ogromno klicaji in dramatičnimi premori. Lekcija zadnjih sedem dni? Bobnati in zraven zgledati lepo, je težje kot bi si človek mislil, maškare še zdaleč niso samo za otroke, antivirus na računalniku pa ne le za okras :-)

6 komentarjev:

stella pravi ...

juhu, Shia is back...thank god!I've missed reading you;)

Anonimni pravi ...

Kolk si skrivnostna:)
A ni blog za to da svojim bralcem razložiš kaj za hudiča si delal vseh teh sedem dni?

Dej dej malo nam povej pa bolj bo pikantno rajši se bomo vračali:)))

Glista Fashionista pravi ...

EMA? :)

Marta L. pravi ...

Naj te ne bo sram, ker si razturavala na odru :))) Jaz bi edino za ušesa kamermana, ker, halooo, kaj pa kakšen close up? Že slišal kdaj? ;))

Pri trinajstih sem gledala en film o bobnarki, in sem takrat sanjala o tem, da bi bila jaz taka faca ... seveda je ostalo pri sanjah. :D A hvala bogu, kot kaže eni angelčki te sanje kar lepo uresničijo!

Yey!!! ;)

Shia JeZeBel pravi ...

@ stella: missed you too ;-)

@ saso: evo, v naslednjem postu bom razkrila več, tisto pikantno si bom pa izmislila ;-) hja, kaj nej, hočem, da se vračate!! ;-)

@ glista fashionista: welcome to my blog :-) Ema? Ah ja, veš kako je s tem. Vsako leto je štala, če si pa tm je pa še tok večja :-)

@ marta l.: i owe camera guy a HUGE beer :-) ker od daleč še mogoče zgleda, da znam igrat :-) od blizu ... nooo waaay :-)
p.s. im sure you'd make a great drummer! next time someone is looking for a hot drummer girl, you're 1st on the list!

Anonimni pravi ...

ma sam da mamo mi shio nazaj, ker tistega sopka smo se pa res posteno nagledal:))))

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...