sreda, 26. december 2007

It's Back ...

... Insomnia, that's what it is ... Vedno se pojavi ob nabolj nepredvidljivih trenutkih. Po preživetih dnevih, ki bi me po vsej logiki morali izčrpati do te mere, da bi padla v posteljo ... Namesto tega padem v ustvarjalno hiperaktivnost in se ukvarjam predvsem s tem, kako naj se čim bolj tiho in neopazno gibam po stanovanju, da ne bi zbudila ostalih stanujočih (beri staršev in sestre), ki nič hudega sluteči preganjajo bele ovčice po plantažah sanj.


Ponavadi mi uspeva vse do trenutka, ko s prepolne police vzamem skodelico za čaj. Brez tega, da bi uboga glinena stvar trčila ob vsaj 3 sosednje "tekočino-držalke", namreč enostavno ne gre. Ne gre... Sem nerodna? You bet I am!!! Clumsy and proud of it :-) Drugega, kot da hlinim, kako skrajno cool je moja challenged koordinacija, mi tako ne preostane, potem ko znancem obrazložujem že 5 brazgotino na prstih, ki jo je tam pustil nož, ki naj bi rezal svež paradižnik pa se je po naključju znašel na mojem prstancu, ki je tako za vedno oskrunjen. Shit happens. In my case, very often :-))


Razmišljam, kaj mi po glavi pleše polko tokrat, da ne morem zaspati, kljub temu, da sem se po vseh navodilih "za deljenje nasvetov usposobljenih" danes dobro uro podila po svežem zimskem zraku z našo malo črno pošastjo ( beri kokeršpanjelko Koni), se izogibala kavi in glavo napolnila z dušo božajočimi mislimi. Morda pa so bile le te preveč dražljive ... ??? Could it be?? Can thoughts that are too beautiful to handle, make you sleepless?? Yeah?? ... Then I'm on my way to sleepless month or two, because on friday I'm heading over to heaven on earth ... Kdo pa še danes potrebuje spanec. It's so last season ...

15 komentarjev:

Anonimni pravi ...

No, pa naj še kdo reče, da Ljubljana
ni varno mesto!?

Krtek pravi ...

Nespečnost. :) Dodatni čas za delo. Darilo, ki ga je treba izkoristiti. Problem je le, če si potem zdelana čez dan in ti ta čas spanja dejansko manjka.

Shia JeZeBel pravi ...

@ saso: varno varno :-))itak! kako si kaj saso?

@ krtek: exactly! saj to je tisto, kar me malce mori :-) Če lahko potem naslednji dan spim vsaj do poldneva, se sploh ne sekiram in v ponočevanju uživam ;-)

Anonimni pravi ...

kako sem? A veš da si me močno presenetila s tem vprašanjem:)
Ti voščim rojstni dan pa nič, ti pišem na PM pa nič, te kličem pa nič, potem pa kako si:)

Dobro draga moja, dobro sem:)
Sicer so me malo presenetile razprodaje katere se pričnejo 7.1. tako da moram biti v službi namesto v mojem raju ampak, bomo preživeli;)))

Shia JeZeBel pravi ...

@ saso: Nisem bila na blogu do včeraj dragi moj :-) Klical si me? Pa ne s svoje številke, ker bi se sicer javila ...
Zadnji dnevi so bili malce naporni, tako da sem kar vesela, da so prazniki skoraj mimo, oziroma da se močno bliža dan mojega dopusta :-) Yaaay!

Boš za Novo leto tudi v svojem raju? Daj poslikaj kaj, da se še mi naužijemo naših gorenjskih lepot ;-)

Anonimni pravi ...

Kdaj pa odptuješ v Grčijo?

Shia JeZeBel pravi ...

Petek je dan D :-) Koooooomi čakam!!

Anonimni pravi ...

Sem hotel napisati uživaj pa sem se spomnil, da te tam čaka tvoja največja ljubezen:)tako da bo užitek že samo srečati se z njo;))) detajle pa mi boš tako ali tako zašepetala na uho!!!

Pa bi vseeno izkoristil to priložnost in ti napisal -zaklical:
MOJCA VRNI SE!!!
TUDI MI TE IMAMO RADI!!!

Shia JeZeBel pravi ...

Don't worry, I'll be back for sure!! Imam tudi tukaj kar nekaj ljubezni svojega življenja, ki jih nikakor ne bi mogla kar pustiti za sabo ;-)

O detajlih se pa pogovoriva ;-) Bom morda kaj napisala že kar od tam sproti :-)) Zdaj ko sem opremljena z vsemi pripomočki za javljanje s terena!

Anonimni pravi ...

No sem se ustrašil, da bom moral VODKO sam popiti:)

Shia JeZeBel pravi ...

VODKO? Kakšno vodko? :-))

Anonimni pravi ...

http://divavodka.com/diva.php?showPage

Shia JeZeBel pravi ...

You diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidn't!!!!

:-)))

Marta L. pravi ...

....... dressed in a new black ravnokar lezem izpod mize. Kujem načrt kako popraviti nepopravljivo ... but I'll think of Something by the time you're back all fresh and gorgeously taned! ;)

***

Draga Mojca, za rojstni dan ti želim uresničitev največje želje in še cel paketek drobnih majčkenih stvarc, ki ti največ pomenijo in dajejo tvojemu nasmehu tako privlačnost.
Naj ti bo v 08 postlano z zvezdicami sreče in posuto s svetlečim prahcem prijaznosti, dobrega in ustvarjalnega.

With love
M.

Shia JeZeBel pravi ...

@ marta l.: beeeeeeeeeeeeeeejbaaaaa, you were missed mucho mucho :-) willkommen back :-)don't worry about belated b'day wishes, they're much apprecited :-)

um one question, kaj dela tvoja kjut bučka pod mizo? :-) in to v new black - very x-mas spirit I see ;-)) be careful, če boš rabla pomoč pri popravljanju nepopravljivega, se pa ponujam, menda sem dokaj tehnični tip, ko to hočem ;-)

cmoka and love all the way**

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...