četrtek, 27. september 2007

Mala je Stala

Prvič, odkar sem zvesta oboževalka občasne ekshibicionistke, dalmatinske vamp ženske in lastnice enih najbolj seksi ustnic ever, ki sliši na ime Severina, sedim doma, namesto da bi norela na njenem koncertu ...


Res je, da sem videla že vsaj sedem njenih nastopov s podobnim programom kot bo današnji, a vseeno. It's Severina!! Običajno bi stala v prvi vrsti, se drla sosedu na uho "Mala je dala" in si obljubila, da bom nekoč tudi jaz tako kot ona. Ne dala, ampak stala. Na odru.


Sedim doma za računalnikom, pošiljam službene maile in jem "ptičjo hrano" z jogurtom. I should go to the concert ...

3 komentarji:

Ida pravi ...

uh severina..js sm jo sam enkrat vidla v živo, ko je bla v našem kraju in to še zastonj :D morm priznat da mi je res bla všeč! znala je pa tud žur nardit.
kje je pa biu koncert?

Shia JeZeBel pravi ...

V ljubljanskih Krizankah. Sej zdej se tolazim, da je bil itak dež pa da je blo bedno in da Severina ni bla razpolozena, k mene ni blo v prvi vrsti pa tko :-)

Meni osebno je ona na odru magicna. Na en nacin tko ranljiva in "otroška", po drugi strani pa totalna "prasica" (oprostite izrazu), ki ima vse pod kontrolo. D' best v glavnem :-))

Jakob pravi ...

ah ja... :-) sej bova še šla :-)... mal pavze prov pride... bova naslednjič tolk bl kričala... upam, da ne bova edina... ajajaj.... "I TO SE MOŽE" .... :-)

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...