sreda, 17. december 2008

The Truth

Nobody deserves your tears, but whoever deserves them, will not make you cry.
*Gabriel Garcia Marquez*

5 komentarjev:

Ula pravi ...

so true ...
Ampak kaj, ko nas večina ljudi, ki so nam dragi, spravi v jok in to vedno znova in znova ...

Lilith pravi ...

Hey, that is not entirely true. Well, not at all, to be exact.

Most of the times I cry is because the people close to me have hurt me, or managed to inadvertedly stumble upon a poorly healed wound. But I don't mind crying, as long as they didn't hurt me intentionally.

I'd rewrite it to say;

"Nobody deserves your tears, but whoever deserves them, will not set out to make you cry."

Po drugi strani se mi pa zdi, da je fajn, da se človek kdaj zjoka, saj so solze eden izmed načinov, da predelamo bolečino, so pa vsaj zame pogosto tudi zelo sproščujoče.
Moj dragi se tudi počasi navaja, da jokam kot dež, in da to ne pomeni, da je kaj grozno grozno narobe in da se svet ne podira, takrat se že ponovno gradi. :p

Unknown pravi ...

so true - so worth remembering in times of turmoil

storyteller pravi ...

Ravno najbližji te najlažje prizadanejo. Ker te poznajo tako dobro, da vedo s čim te lahko, torej poznajo tvoje šibke točke (tvojo ahilovo peto). Pa tudi nam njihove besede in dejanja sežejo globoko v srce. Ravno zato, ker nam pomenijo. Ker jih imamo radi. Na žalost res največkrat jokamo zaradi nam ljubih ljudi.Pomembno je, da nam solz ne povzročajo namerno in da nam, ko se nam spustijo po licu namenijo svojo ramo tolažbe, iskreno opravičilo in svojo pripravljenost/zagotovilo/najboljši namen/upanje za to, da se ne bo ponovilo.

Laura pravi ...

waw...so true...really... :)
to si morm pa nekam zapisat...nujnoo...

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...