sobota, 3. maj 2008

This Week's Perfection - Her

Only one word - Madonna. Dvomim, da na svetu obstaja kdo, ki še ni slišal za Madonno Louise Ciccone, danes skoraj 50-letnico, ki je začela kot plesalka, nato pa se, kot prizna tudi sama, preko trupel, pregrizla do svetovne slave in statusa ene največjih zvezdnic 21. stoletja. Kdo drug se lahko pohvali, da se je igral skrivalnice med rjuhami z Denisom Rodmanom, Sean Pennom in Warrenom Beatty-jem, vmes pa menda celo z Naomi Campbell in Sandro Bernhard? Madonna ni poznala tabujev, she was born to schock and she was doing it well!


11 studijskih albumov, več kot 60 pesmi, ki so se uvrstile na lestvice med najboljših deset, 200 milijonov prodanih plošč, 9 svetovno uspešnih turnej (na zadnji se je provizorično prikovala na križ in s tem zopet zbudila neodobravanje rimsko-katoliške cerkve), dražljiv odrski poljub z dvema v tistem času najbolj priljubljenima glasbenicama Britney in Christino, trije ah in oh lepi otroci (najmlajšega Davida je s posvojitvijo rešila pred bedo njegovega domačega afriškega okolja, kot pravi sama), 3 zakoni in več kot 400 milijonov dolarjev vredno premoženje. She's a catch I would say :-)

Z ogromno dela je iz kontroverzno seksualne "zabavljačice", zrasla v Evito, skrbno in predano mamo, se razvila v pisateljico otroških zgodbic, ambasadorko kabale in zagrizeno zagovornico zdravega življenja v katerega nedvomno spada tudi joga, ki je ena izmed glavnih krivcev, da glasbenica tudi danes pro skoraj 50-ih(!) izgleda fantastično. Ne glede na to, da je na sceni že dobrih dvajset let, pa je globoko v sebi še vedno tisto odštekano dekle, ki je pred leti šokiralo z odrskimi kostumi, promiskuitetnimi nastopi in več kot zgovorno knjigo SEX, v kateri je razkrila svoje biseksualno usmerjenost. Madonna, brez dlake na jeziku, natanko taka, kot jo obožujejo milijoni po vsem svetu. Vključno z mano! Nedvomno ena izmed glasbenic, ki si jo v bližnjih prihodnosti želim ujeti na odru!


foto: AP

12 komentarjev:

LauraS pravi ...

Yummy:))
Upamo, da bo res priložnost videti jo v živo, preden se čisto zares umakne z odrov.

Shia JeZeBel pravi ...

bo bo :-) jst navijam za jesen :-) potem sem nedvomno v prvi vrsti, brez sramu kot največji Groupie :-)

Marta L. pravi ...

Madonna is my biggest inspiration ever!!!
Vse kar si napisala, wwwoooooow, poleg tega pa, kar je enostavno ne more preseči nobena druga: she is a style icon! Kakršen koli imidž si vsakič znova, ko pride nov album, skreira, vedno je to potem the-must-have-look-like-HER fashion!!!

Now that is my kind of gal, and AAALLLL ways, I'd say.

Tako da ja, v prvi vrsti se bom drenjala s tabo! :)

Marta L.

Jacob pravi ...

ummmm :-D bejbi ... sej kulll... madonna oh in sploh... sam za 400 dolarjev je pa niti jaz ne vzamem :-D dodaj tam zraven še milijonov pa bo :-D

amazing babura ni kej :-D ona bi me lahko posvojila in me rešila pred bedo mojega življenja :-D hahah

Shia JeZeBel pravi ...

@ marta l.: Maš res :-) Stil sem pozabila izpostavit :-) Tenks!

Deal, se pravi prva vrsta je naša :-)S plakati "marry me" in tangicami pripravljenimi za vržt na oder vred :-)

Shia JeZeBel pravi ...

@ callisto satu: ups, my mistake :-) popravljeno :-) kar se tiče posvojitve bejbi, se pa kar postavi v vrsto ;-)

Jacob pravi ...

neeee... ti maš oprah... k si črna...

hahahaha:-D

Marta L. pravi ...

@Callisto - mwaaaah ;)

Plakati bojo imeli link na naše bloge, je treba pristopit marketinško :))))

M.***

Shia JeZeBel pravi ...

@ marta l.: LoL, maš prov ja :-) sicer je mal jeba, ker pišemo v slovenščini, ampak bo že nekak, sej mamo vsako četrto besedo( na neodobravanje nekaterih nekoč zvestih bralcev ;-)) skor v angleščini ;-) Slovenščina kot globalni jezik, to je naš cilj. Al kako že? :-)

Marta L. pravi ...

:)) Sej so dost naslovi postov v angleščini in fotke so univerzalni jezik za naše tuje visitorje (ki jih je skor več kot slovencev :)), no več itak nimajo cajta brat ti celebratiji. Madonno je treba pač nekak zvabit sem, nej si nabavi bajto v Ljubljani, pa je. Tukaj bo imela vsaj malo miru, pripravljena sem ji kavč surfat svoj flet, za začetek - ko pa ma bajto, ji bova pokosile travico vsak dan, če bo pridna :)))

Jacob pravi ...

omg... internetno cmokarjenje in to na tujem blogu... marta... C C C

boljš, da uletiš na moj blog in tam kakšen cmok pustiš...

itak, se pa ne moreš več družit s shio... k je črna... hahaha

Shia JeZeBel pravi ...

@ marta l. : jaaaa, košnja madonnine zelenice :-) to bi blo pa sploh seksi :-) lepo od tebe, da ji posodiš svoj kavč, če boš mela ti gužvo pa lohk jst odstopim mojga rdečga za neki časa ... sam jakob bo pol mogu spat v spalki občasno :-)

@ callisto: hhahha, ne moreš mimo tega, da sem fanica Oprah in navijam za posvojitev ne? :-) ok ok, sej ti bom pošiljala darila iz njenga ranča v Santa Barbari ok?? :-)
p.s. cmokanje na mojem blogu je pa vedno dovoljeno :-)

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...