petek, 21. december 2007

X-Mas and Similiar Candies

Ok, še tri dni pa bom lahko uradno spet malce depresivna zaradi tega, kako hitro mine leto. Zopet bom preštevala gube okoli oči, ki so smejalne in menda zaradi tega simpatične. Super, se slišimo, ko bom stara 50 in bo moj obraz ena sama velika guba :-)) Ždela bom na preveliki postelji, pregledovala slike, pila metin čaj in preračunavala kako pogosto si lahko privoščim "nategovanje kože na ličnicah" :-))

Smrekica že stoji v dnevni sobi, letos povsem zlata, kakršno bo menda leto 2008, ki prihaja. Darila se počasi nabirajo, letos jih izjemoma ne tresem pred ušesi, da bi ugotovila, kaj se skriva za lepim papirjem in kičastimi pentljami. Začuda Koni (naši hišni pasji dojenčici, beri črni kokeršpanjelki) še ni uspelo razbiti nobenega okraska, kljub temu, da se vsakič ko gre mimo smrekce, obregne ob njo, kot bi se hotela popraskati za ušesi, ki že nekaj časa ne slišijo nič razen šumenja vrečke s hrano. Snega ni. Klasika. Verjetno bo padel nekje v začetku marca, ko si ga nihče več ne bo želel. Kaj si želim jaz? Malo škatlico, ki bo ujela mimo leteče trenutke v mojem, zadnje čase "could it be real?" življenju ... Merry X-mas everybody!!!


p.s. Don't be fooled by the picture ... Might look angelic but far from that in real life ...

5 komentarjev:

Krtek pravi ...

Novoletna depresija. Been there, done that. Ampak lansko leto, ko sem bil na prisilnem dopustu za novo leto (šef popenil, ker mi je ostalo še več kot pol dopusta), pa sem odkril čudovit način, kako ne pasti v to depresijo. POnavadi sicer pobegnem v delo, ker pa lani to ni bilo mogoče, sem pa šibal po izletih, največkrat mi je družbo delala moja prijateljica Minolta :). Letos pa podoben načrt. Izleti z novim prijateljem Nikonom, verjetno na Jezersko, pa v Bohinj, morda tudi kam na Štajersko, pa še do Kolpe se morda zapeljem, odvisno od vremena in snega. Seveda bo padlo tudi kako smučanje in morda še kakšen šoping v Celovcu, če se mi bo dalo. Takšni izleti ti res napolnijo baterije, za depresijo pa potem sploh ni časa! :)

evil nina pravi ...

Ah, jaz imam v vsem tem kaosu še rojstni dan, se pravi 2kratno štetje gubic. He,he. Lepe praznike...če boš tonila v črne misli se pa spomni...chocholate...in fuck you quantities...works every time.

Shia JeZeBel pravi ...

@ krtek: ne ne, ni novoletna :-) rojstnodnevna ;-) pa ni ravno depresija, prej razmisljujoce stanje, ko četrt stoletja prišteješ še 12 mesecev in se ti zdi to konec sveta :-) tvoj načrt pa zveni super!!

@ evil nina: hja, tudi jaz praznujem ja, to je tisti dan čez tri dni, ki ga omenjam na začetku ;-) definitivno ga bom opremila s čokolado, k štetju gubic pa povabila še koga ;-) tudi tebi lepe praznike!! in vse najboljše za rojstni dan ;-)

Krtek pravi ...

A ni to fino... četrt stoletja plus 365 dni! Super obletnica :). Lepo jo praznuj in vse najboljše!

Anonimni pravi ...

21+3=24 -vošči se vedno en dan pred rojstnim dnevom tako da:


VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN:)

cmoka na levo ličko
cmoka na desno ličko

OBJEM OBJEM OBJEM OBJEM OBJEM OBJEM OBJEM OBJEM OBJEM OBJEM OBJEM OBJEM
ja, ja, ja, saj jo bom izpustil:)

še nisem končal no:

ko boš ob koncu leta razdajala srce za vse tvoje prijatle in prijateljice - rezerviraj še za mene en mali košček tvojega srca:)))
en mali košček v katerega boš spravila moje želje za prihodnje leto. Za leto ki bo lahko zaznamoval tvoje življenje, za leto ko boš sprejela marsikatero pomembno odločitev, za leto ko ti bo nenazadnje uspel preboj na EMO:)))) za leto ko se ne boš več vračala v pristan, za leto...

Ah kurc pa vse to nakladanje! V prihajajočem letu ti želim ZDRAVJA!!! Če bo zdravje bo vse ostalo.
Evo pa še enga lupčka ne ne dva engega na desno in enega na levo ličko.

Ja pa objem, objem, objem , objem
ok, ok, že gremmmmmmmm kaj morem če jo pa imam tolk rad:)))

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...