sreda, 5. december 2007

Šepetalka Duhov

Razen Razočaranih gospodinj, Ally McBeal, Sex And The City in The L Word, se le redko zgodi, da me določena serija osvoji do te mere, da vsak dan ob določeni uri, če sem le doma ( kar res ni pogosto, a vendar), obsedim pred televizijo in se izklopim za zunanji svet.

In potem se zgodi ponedeljek. Ura je 16.40 in na Tv 3 se začne Šepetalka duhov. Za nadaljevanko sem seveda že slišala, saj za rdeče rumeni tednik urejam tv prilogo in težko kaj uide mimo mojih prstov. Vseeno pa je bilo to prvič, da sem nadaljevanje dejansko spremljala od začetka do konca. Toliko ene kurje polti, mravljincev po hrbtu in orosenih oči v roku 40 minut pa še ne! Morda sem le v obdobju, ko se me take stvari dotaknejo, a Šepetalka Duhov me je prevzela. Ne gre za Jennifer Love Hewit, ker mi nikoli ni bila pretirano simpatična, a same zgodbe, dialogi, glasba in navsezadnje genialna uvodna špica ... Wow, makes me wanna watch it over and over again!! I am a fan... ( Moja Mula pa bo pregorela od downloadanja vseh nadaljevanj, ki sem jih zamudila ...)


Vsi, ki verjamete v duhove in včasih čutite ob sebi prisotnost ljudi, ki jih ni več med nami... You're not alone and yes, I do think that's normal :-)

6 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Kot veš ne verjamem v duhove, verjamem pa v Boga.
Pa vkljub temu -ko mi je umrl oče sem ga na cesti videval še leta - ko se mi je ubil bratranec sem ga in ga še videvam na cesti!?

Zanimivo?! Hmmmmmmmm???

Krtek pravi ...

Podobna občutenja, kot jih imaš ob Šepetalki duhov, sem jaz imel ob Andromedi. Vsako sredo zvečer 22:05 sem kot pribit buljil v tv škatlo in spremljal dogodivščine junakov!

Shia JeZeBel pravi ...

@ saso: jst pa verjamem v duhove ... pa v Boga verjetno na nek način tudi ... in mislim, da je super kul, da še vedno videvaš ljudi, ki si jih imel rad, ampak si jih izgubil. Grozna je misel, da bi nas za vedno zapustili ... A ni?

@ krtek: vidš, tega pa nisem gledala še :-) bom zgooglala ;-)

Krtek pravi ...

Hja... glede na to, da gre za ZF žanr, nisem prepričan, da ti bo všeč. Ali pač si ravno tako gledalka teh zadevščin?

Moje mnenje. Sezona 5 je fenomenalna, čeprav je šok, ko se 4ka neha, ker najprej sploh ne razumeš kakšen preskok so naredili. Lahko pa gledaš 5. sezono, brez da bi gledala ostale. Ne manjka veliko pa, kar pa manjka pa spoznaš tekom sezone. Sicer pa dobra je tudi 1. sezona in pol druge. Tretja je pa čisti podn.

a_je_to pravi ...

Men je pa sam gdč love-hewittova všeč. Bi bil koj duhec.

Anonimni pravi ...

živjo!
Ja jst bi pa tko povedu obožujem take serije...sem že pogledal serijo ČAROVNICE oz. charmed in mi je totalno všeč to ghost whisperer pa obožujem ker se ne gre vse samo o duhovih ampak tud kako se pogovarjat z ljudmi jim pomagat itd. Še posebi mi je všeč ta igralka JLH. In take ženske kot je ona v resnici ne v seriji manjka na svetu..na žalost. Aja pozabu sem omenit da si lovdam iz neta 3. sezono od šepetalke ej čist hudo je...
Adijo*

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...