torek, 2. oktober 2007

Prekletstvo Hiperaktivnosti

Hiperaktivnost je povezana z neprespanostjo. Zagotovo. Resnično in čisto zares. Zadnjih nekaj noči nisem spala skoraj nič pa se mi zdi, da bi lahko tekla do Maribora in nazaj, vmes pa se celo ustavila in naredila nekaj počepov in stiskov zadnjice za "Jessica Biel effect".

Danes je torek. To pomeni, da že dva dni nisem žurala. Kar je brez veze, glede na to, da v vsakem primeru ne zaspim pred četrto zjutraj. Tale blog je life saviour. Ne zame, pač pa za ljudi, s katerimi si delim življenjski prostor :-) Če ponoči ne bi pisala, bi sesala, pomivala okna in tulila v luno in nikar ne dvomite, da ničesar od naštetega vsaj enkrat dejansko nisem počela.

Opravila sem skoraj vse predvidene obveznosti za danes (komentar za tv prilogo lahko počaka še nekaj minut), brskala po svojih najljubših blogih in naletela na headline, v katerem Marta(http://zadetaodlajfa.blogspot.com/) sporoča, da bo danes morda žurala. Ko bo vse naredila seveda. Saj smo vendar odrasli, odgovorni ljudje :-) In v trenutku se v moji glavi sproži reakcija, ki je kot kaže ušla izpod nadzora. Um, morda se motim, a skoraj 100% sem prepričana, da bi skozi to fazo morala iti pri 17-ih... Kaj je potem to???? Druga puberteta? Zgodnja kriza srednjih let? Začasen odklop?




Pomoje so hormoni. I'm dangerous :-) Stay away from me ...

4 komentarji:

Ula pravi ...

briga te .. jebeš hormone ... naj vsi gledajo čudno, ker pač nisi 17letnica, ampak odraslo dekle, ki just wanna have fun. Pa saj ni nič narobe s tem? Sam kaj, ko ni enega normalnega lokala, kjer bi res lahko žural, plesal do onemoglosti, ne da bi te pol kafane osvajalo, pol pa grdo gledalo, se zanalašč zaletavalo vate (ne zaletavi se vame, ker ruknem nazaj močno!) ... kje so tisti časi, ko smo hodili v tist kafič poleg Tramontane (kako se se ne spomnim aaaa), ko smo samo plesali in se imeli lepo. jaz in on ...

Jacob pravi ...

no :-) ... naughty naughty...

itak že veš mojo tezo... vse si si zmilslna... ta tvoja kronična nespečnost je samo en čudn izgovor... bom naredu raziskovalno nalogo in ti boš moj eksperiment...

rezultat že poznam...

v glavi si se že preselila tja daleč... in takrat, ko je pri nas ura 6.00 se ljudje tam daleč šele zelo počasi odpravljajo spat... in takrat zaspi tudi SHIA...

Marta L. pravi ...

Ane, da bi moral biti vsak dan tako, da greš na "drink" v šterko? Pa da mi Umek mal zarola, it was not bad at all, i was "zadeta od antibiotikov" ;))

I'm glad yew came along! It was absolutelly fabolous! ;))

Shia JeZeBel pravi ...

@ bejbika: Ja sej me ne skrbi da me bodo čudno gledal :-)Sam tko, fajn tema za blog je, ker poznam kar neki ljudi, ki se jim zdej mal meša, v srednji so bli pa pridni ko bubice :-) rugače pa ja, dobrih placov za žur je v Ljubljani vedno manj, ampak sej itak je važn, da s ta pravo družbo okol hodiš. Potem si lohk tut za Savo na travniku, na deki, s flašo martinija in tranzistorjem ;-) um, kater on je to??

@ callisto satu: Neeee, nisem zmisnla nič .-) resnično pač ne morem spat :-) In nisem se nikamor prestavla, ker mi je tuki z vami čist kul in uživam v vsakem trenutku :-) Sam naše bioritme mormo še uskladit!Če bom tvoj eksperiment, hočem priporočilo za takrat, ko me bo sistem zaj*** in bom mogla jt nazaj na faks ;-)
Katera Shia? ;-)

@ Marta L.: Jaaaaaa, let's make it a rule :-) Tko k pravljica za lahko noč, al pa uspavanka.I'm glad I came along too! Thanks for putting it up with me ;-) And yes Patsy darling it was faaaabolous :-) Now, where's my martini? :-)

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...