četrtek, 4. oktober 2007

Deloholiški Alter Ego In Moj Vuitton

Tako. Zdaj grem. Sem vedela, da ne bom dolgo zdržala brez dela. Moj deloholiški alter ego se je vrnil. No, sem vsaj koristna. Roko na srce pa mi bo tudi nekaj evrov več čisto prav prišlo. Pa nisem materialistka. Daleč od tega. To sem ugotovila pred nekaj dnevi ko sem "ne ravno iz čistega miru ampak blizu", dala odpoved nekje, kjer sem na koncu meseca, ko sem potegnila črto profitirala veliko razcefranih živcev in cerkveno miš v novi fake Louis Vuitton denarnici. Ja vem, obupna sem in kradem avtorske pravice kreatorjem, ki bodo zaradi mene spili kakšen Chrystal šampanjec manj. Ampak dokler bo pol sveta na črno downloadalo glasbo bom tudi jaz mirno spala ponoči, skupaj z mojim Vuittonom made in "somewhere where working force is cheap" na nočni omarici.

p.s. Brez dvoma se vrnem ponoči.


6 komentarjev:

Ula pravi ...

moj gući pa razpada ... jebiga, vseeno imam rada tale moj fejk :D

Shia JeZeBel pravi ...

Hehe, ja sej stare razpadajoče stvari so še bolj seksi, ker dobijo dušo :-) Pa naj bo fake al pa ne! Gući praviš? Ja jst bi ga tut mela :-), čeprov se mi zdi da sem glede torb bolj Vuitton girl :-) Sam še keš mi manjka, da si ga bom lohk prvoščla :-)

Anonimni pravi ...

IN PETER TEGA NE BERE?
*)

Shia JeZeBel pravi ...

S Petrom sva se glede tega že pomenila :-) In on sicer tega ne odobrava, ampak me ma vseeno rad, jst mu pa tut ne težim z avtorskimi pravicami, ko hoče, da mu zlowdam na muli kakšen komad :-) It's all about compromises ;-)

Jacob pravi ...

ja fora je samo v tem... da nekateri plačate za fake... drugi ga pa dobimo :-D

Shia JeZeBel pravi ...

Um dobite? Ne, sunite :-P

Be ashamed Jakob, v kot na koruzo klečat in da ne prideš nazaj dokler ti iskreno ni žal za to, kar si naredil ;-)

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...