torek, 28. oktober 2008

Z mercedesom pred Boga


Vsake toliko med tipkanjem 'žute štance' ustvarim celo kaj, na kar sem ponosna. Pa čeprav mi to potem sunejo naše informativne oddaje in se popišejo pod moje delo. To temo sem nekoč že obdelala in se mi roko na levo dojko, z njo ne da več ukvarjati. Sometimes being too good is not good. Specially if you're in Slovenia. So, here it is. My baby. Is it wrong to be proud of myself? Just a little bit? :-)

p.s. Petra, hvala za posredovane slike :-)

13 komentarjev:

Laura pravi ...

slika je čudovita, kar pa je še bolj čudovito, je sporočilo. :)
and yes!! you can be damn proud.

Anonimni pravi ...

Sem pa mislil da je tvoje poslanstvo kaj večje od tega da hodiš po svetu in fotografiraš s kakšnim avtomobilom se vozi kardinal Rode:(

Shia JeZeBel pravi ...

@ laura: welcome back girl, je bil blog kar prazen brez tebe ;-)

@ saso: moje poslanstvo je, da obveščam ljudi. Nikogar ne sodim, smao posredujem informacijo, ker menim, da imajo farani pravico vedeti, v čim se prevažajo ljudje, ki jim dnevno pridigajo o tem, kako bi morali živeti, medtem ko brez slabe vesti gledajo, kako jim obupane stare mamce v mošnjiček mečejo zadnje evre, da bi odplačale svoje in grehe ljudi, ki jih imajo rade. To je tisto, kar je vsega pomilovanja vredno. In verjemi, da ne hodim po svetu zato, da bi lovila hinavce v njihovih jeklenih konjičkih... Slike so same priromale do mene in prepričana sem, da z namenom. In temu namenu je bilo zadoščeno. Odziv ljudi je bil pričakovan in bog ne daj, da se kje najdejo še fotografije njihovih rezidenc v katerih skromno in negrešno živijo. To bi bil šele žur.

Anonimni pravi ...

Spoštovana Mojca,

-kako pa ti veš kaj predavajo vsak dan če ne hodiš k maši, nikoli nisi hodila nisi bila vzgojena v kršanski vzgoji
-si kdaj preštela denar, ki ga stare mame mečejo v mošniček /a veš koliko starih mam mora biti za en tak avto - ali si se zmotila pa si mislila na "vašega" Zidarja/
-od kod ti pravica "popredalčkati" človeka, da je hinavec??? če ga sama osebno ne poznaš? Aja so ti stare mame povedale da je kardinal Rode hinavec:)?

-če rabiš fotke rezidenc - ja, jaz jih imam - zagotovo boš razočarana ker ni to tisto kar ti misliš


In kot ravno daješ roko na svojo levo dojko se istočasno spomni tistega reka - naj vsak pomede pod svojim pragom:)))

Ali pač te moti ker...
ti cerkev v nekem segmentu tvojega življena nasprotuje???

Anonimni pravi ...

Sašo, dej se pejt rajš usest nazaj v klop, daj svoj prispevk v pušco in občuduj Rodeta ljubega v tišini.
Kaj se tako spravljaš nad Mojco, ima svoje mnenje in marsikdo se ji pridružuje k temu, da je Rode HINAVEC-MILO REČENO:? Pa bognedaj, da ga osebno spoznamo..Dovolj je kar ON v imenu Boga počne po Sloveniji, na kakšen način kradejo in goljufajo za bonus pa želijo še slabo vest vsem 'nevernim' prilepit. Adijo je tvoje zagovarjanje njega, adijo sta tvoja komentarja in adijo je tvoja boga slepa vera.

lp, maja

Anonimni pravi ...

Maja, kot sama praviš Mojca ima svoje mnenje in ga ima pravico objaviti? Ok. Samo potem imam tudi sam pravico povedati svoje mnenje.

Aja še to. Mojco cenim ful in prepričan sem, da bo znala /v kolikor bo čutila to potrebo/ odgovoriti sama. Ona ne potrebuje odvetnikov!!!

Jacob pravi ...

ojej... i am proud of you baby... in spet se ne s strinjam s sašom.

sam sem kar nekajkratbil v cerkvi, polovico moje družine je izredno verne... pač mi gredo naživceljudje,ki govorijo in pridigajo eno, živijo pa nekaj drugega... gre za preprosto iskrenot do sebe in drugih... tako in tako pa bogec vse vidi in pred njim se vse pogliha...

Anonimni pravi ...

In kot se spomniš sem ti takrat odgovoril:

Jokopček - ne no, ne ti!!!


in isti odgovor na tvoj komentar imam tudi danes!

MissAgony pravi ...

Men je ideja (slikca) všeč...cerkev (kot inštitucija) mal manj ;)...religija..stvar vsakaga posameznika (oz. tako naj bi bilo).

lp, MissA.

Nihljaj pravi ...

Kako pa naj vemo, da je to zares njegov avto? :)

Shia JeZeBel pravi ...

@ saso: kot vedno, na blogu z odprtimi rokami sprejemam različna mnenja. najini se tukaj razhajata in nobenega interesa nimam za prepiranje o tem, kdo ima prav in kdo ne :-) niti ne mislim zagovarjati svojega dela, ker ga vedno opravljam korektno in stvari ne objavljam brez preverjenih 'dokazov' .. to bi bilo z moje strani o tem vse ...

@ maja: hvala za komentar :-)

@ callisto satu: tenkju :-) and I agree totaly.

@ missagony: exactly. stvar vsakega posameznika :-) vero občudujem in sem tudi sama del nje, religija je za moje pojme žal preveč skomercializirana, da bi bila iskrena ...

@ n.: ker je njegov predstavnik to potrdil :-) v članku je dobesedno navedena njegova izjava :-) še enkrat poudarjam, da stvari ne bi objabvila, ce ne bi bila potrjena tudi z njihove strani ...

Anonimni pravi ...

Ko ti bo zmanjkalo posla poglej še mano na vašo stran ter izračunaj kakšne plače bi morali imeti da si lahko kot posamezniki lahko privoščijo takšne avtomobile:)

Avto s katerim se je pripeljal kardinal Rode ni njegov, Rop pa ima avto v svoji osebni lasti.
Ne vem zakaj sem omenil Ropa vem pa da je takšnih Ropov še ogromno - da tajkunov sploh ne omenjam

Lilith pravi ...

joj saso no... Sej je bilo za pricakovat, da bo tema marsikomu stopila na zivec. Prav, se ne strinjas. Tvoje mnenje, ki ga imas seveda pravico izrazit. Do tu vse v redu in ok.

Ampak mene je malo zbodla in razocarala ena stvar pri tebi; citiram tebe:

-"od kod ti pravica "popredalčkati" človeka..."

in potem:
-"Ko ti bo zmanjkalo posla poglej še mano na vašo stran..."
-"ali si se zmotila pa si mislila na "vašega" Zidarja"
-...

Kdo zdaj predalcka in provocira?

In tole sedaj vecinoma ne leti nate; vero samo po sebi zagovarjam kot super stvar, ce posamezniku pomaga. RKC kot institucija pa je v dolocenih segmentih zelo oddaljena od vere same, ter od njenih naukov.
Da se ne spuscam v razpravo, ki ne vodi nikamor, to ni izzivanje, ampak moja trditev in moje prepricanje, ki ga imam pravico izrazit.
Zelo pa zbode dejstvo, da se marsikdo na kakrsno koli kritiko RKC-ja pocuti sprovociran toliko, da se spusti pod svoj nivo (ja, tukaj se pa nanasa nate, Saso). Zalostno. V vsakem pogledu.


In ce te zanima, Shii sem fotke posredovala jaz, dobila pa sem jih po mailu, kar nekajkrat tisti teden.

Forward gor ali pa dol, meni o tem, kaj ljudje mislijo pove tudi to, koliko in kdo je to posiljal naprej. Niso vsi "nasi", je tudi marsikateri "vas", ce se ze gremo predalckanje, pa se raje ne bi.

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...