ponedeljek, 3. marec 2008

This Week's Perfection - Him

Kar nekaj časa sem tuhtala, koga naj za vraga še predstavim v tej rubriki in prišla do zaključka, da sem izbirčna. Morda celo preveč. Tako pravijo drugi. Jaz se s tem pač ne obremenjujem, taka sem. Vedno sem bila. Ponavadi mi niso všeč stvari, zaradi katerih "zavest izgublja " večina. Podobno je z ljudmi. Bolj kot njihov videz, me prepriča energija, ki jo oddajajo. Karizma, ki jo izžarevajo. Rubrika je kar nekaj časa počivala, zdaj pa se vrača z njim. Le za vas, Alberto Yoel Garcia.


O njem vem bore malo oziroma skoraj nič a me "roko na levo dojko" podrobnosti iz njegovega osebnega življenja, številka noge, najljubša barva in zakonski stan tudi ne zanimajo. Prevzel me je kot Ruy v kubanskem filmu Habana Blues. Tipičen sanjač, glasbenik z dušo in telesom, skrajno sebičen v iskanju svoje sreče, poln neustavljivega prvinskega nagona in z očmi, ki te osvojijo preden ti uspe pred nosom pomahati s svojimi trepalnicami. Ok, je lep. Nedvomno. Ampak ni le to. Oglejte si film. Ima šarm. Ima dušo. Ima temperament. Ima veliiiiiiiiiiko dobre glasbe. Ko zdaj tole berem za sabo (kar sicer res nikoli ne počenjam ;-)), mi je vse bolj jasno, da je Alberto Yoel v tem kotičku "tedenskih perfekcij" predvsem zaradi vtisa, ki ga pusti celoten film. Vreden ogleda. Absolutno.


13 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Me ha robado el corazon!!! :D
Nisem ga še videla, si ga bom pa pogledala... film. Segurisimo!

Ula pravi ...

o madona, rit ma v bradi!!
drugače pa prva slika je njami ... ne bi se branila cukanja teh kodrčkov

Anonimni pravi ...

Jajaja... chiquita, I'm sure you don't sound like female cuban Tarzan! :)

Unknown pravi ...

men je pa lep :)
in bom pogledala film :) ga že dol vlečem ubistvu :D

Shia JeZeBel pravi ...

@ ele be: ja lep je lep :-)film je pa "must to see" :-))) če ne zaradi drugega pa zaradi glasbe! um khm khm, ja ja, I guarantee you. I sound like female cuban Tarzan, če govorim Špansko. Verjento zato, ker o Španščini nimam pojma. Sploh :-)

@ bejbika: Lol, no vidiš, bolje dve luštni ritki, kot nobena ;-) Kodrčki so pa zmaga čista!

@ neverendingstory: enjoy the movie :-) Pol mi prid pa povedat, če ti je bil všeč :-)

Laura pravi ...

a bit like Lenny kravitz. just a bit. Ampak zadnja fotka je pa HUDA!! ne vem zakaj, sam taaak mi je padla v oči :D

Shia JeZeBel pravi ...

@ laura: jup, velik lennyevega ma v sebi :-) me je takoj spomnil nanj in sem samo čakala, da en to omeni, glede na to, da je bil Lenny tisti, ki je to rubriko krasil kot častni drugi :-)

Laura pravi ...

uuu...grem kr prečekirat za nazaj... :)

Anonimni pravi ...

OT (se skuzam): tuki, si lahko pogledaš/te 'produkt' Lenny-a Kravitz-a: http://irena.blog.siol.net/2008/03/06/posladek-dneva-534/

:D

Anonimni pravi ...

ja....
vidim da res obožuješ etno tipe, če ne drugače vsaj po stilu...

jst se odmikam...mi ni do etna


haha

haha
sej veš kdo?!
vili

Anonimni pravi ...

http://www.youtube.com/watch?v=PdSvWnBcBic

leona zmaga
miss u!!!!!!!!

UNA VELIKA MIŠIČASTA KARIKATURA JE V MOJI GLAVI....
PA ŽAL NE NAJDEM RADIRKE, DA BI JO ZBRISAL...

LUV YA

Anonimni pravi ...

Hmmmmmmmmmmmm 10 dni smo že na suhem in se zadevamo z isto objavo ... počasi popušča, sam jaz vem , da ima naša Shia sigurno en dober razlog in nas bo pol zadela s kupom fenomenlnih objav. Jaz sam upam da bo kmalllllllllllll!!! :)))
cmokaaaaa :) Dunja

Shia JeZeBel pravi ...

@ dunja: beeeeeeeejba :-) se opravicujem za susno obdobje, zadnje čase imam malce manj prostega časa pa zanemarjam blog ... it's wrong and i shouldnt, i knooooooow :-P

kako si ti???

cmok*

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...