četrtek, 20. marec 2008

Danes

Pridejo dnevi, ko ti ne preostane drugega, kot da si natakneš rdeč nos in greš v svet prepričan, da se ti ne more zgoditi prav nič, kar bi preprečilo tvoje načrte in pričakovanja. Dan, ko se šališ na račun stvari, ki te skrbijo, dan ko se nasmehneš ljudem, čeprav te gledajo izpod obrvi. Danes je bil tak dan.


Jutri? Odločila sem se, da je še daleč. Preden bom zaspala, bom rdeč nos odložila na omarico poleg postelje in kdo ve, če me jutri rdeča pena ne bo preveč dražila, si jo morda spet nataknem. Morda... Vsak Jutri pač ne more biti Danes.

6 komentarjev:

stella pravi ...

hvala za tale Savage garden-vcasih sem bla fanica...my favorite je Truly, Madly, Deeply:)Aja pa rdeči nosek ti prov paše, pa še človeku nehote izvabi nasmeh na obraz...s tem pa je verjetno namen več kot dosežen!

Laura pravi ...

ii, sweet one. Look like Rudolf the red nose reindeer ;) joke..

jup, ljubim takšne dni, ko ti odločnesti ne more nihče izbiti. takrat je dan toliko lepši. takšni bi mogl bit vsak dan. ampak, včasih pač ne gre.

Anonimni pravi ...

SATJLIŠ

DRAGA MOJA TOČNO TACGA SI MELA PRED OPERACIJO...

NE MEDICINA DELA ČUDEŽE...

VILI, GUCCIMAN, LILIONARKA....

Mr. Webso pravi ...

jp...pozitiv vabrejšn ;)

taki dnevi so zakon...jaz celo verjemem, da obstaja recept kako vsak dan živeti tako-rdečenoso, svobodomisleno, brez strahu.dan točno tak kot sam želiš, da bo.
ko ga odkrijem ga zaupam celemu svetu ;)

Mr. Webso pravi ...

aja pa še nekaj....WTF!!!!
stara sem počekiral tvoj myspace...zakon!!!
;)

Shia JeZeBel pravi ...

@ stella: jst sm bla tut fanica od savage garden, oz. njune glasbe :-) rdec nosek pa od takrat vedno nosim s sabo, za vsak slucaj, ce je treba koga spravit v smeh ;-)

@ laura: i agree :-) na več takih dni!!

@ anonimni: ja, j** ga, pri določenih zadevah ti tudi medicina ne more pomagati, poglej michaela jacksona ;-)

@ mr. webso: pozitiv vajbrejšn all the way :-) hvala za komentar glede mojga myspace-a, i appreciate a lot :-)

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...