petek, 25. januar 2008

Iz Izkušenj Se Menda Učimo

Če je temu res tako, sem se v preteklem tednu naučila, da je nespametno zaupati neznancem v javnem klubu, da je skrajno neumno torbico pustiti ob plesišču, ne glede na to, kako domače se zdi okolje in da se stvari, ki so neizbežne, slej ko prej tudi zgodijo... Na kratko: Ukradli so mi star telefon, ki ni bil vreden nič, zato pa se mi srce trga ko pomislim na vse tiste številke ... Glede na to, da so mi vsi kar naprej govorili, da je čas, da mobilca počasi zamenjam, bi morala kaj podobnega pričakovati. Ne?





Anyway, moja nova igračka (na sliki zgoraj), je zaekrat še neuporabno nepriklopljena na omrežje, že zdaj pa je povsem očitno, da ima vsaj pol funkcij preveč. Se le meni zdi, ali res nisem tehnični tip?? No, lepa pa napravica nedvomno je :-)) gosh I really am such an esthetoholic ...

6 komentarjev:

Anonimni pravi ...

čapci teroristi... ;)

upam da te kmal priklopjo...

hehehehe

M

Anonimni pravi ...

Tole ti je pa gotovo ati kupil a ne?

Kaj si ti šminka Ljubljanska:)))

Shia JeZeBel pravi ...

@ matt: jaaaa jst tut!! dons še nič, bo kr tepla!! :-S

@ saso: ja saso, čisto si me pogruntal. i'm daddies little princess. zdej mi je kupu telefon, potem sva pa že v vrsti za avto, tak roza beetle, ki ga nima nobena druga punčka v sloveniji :-)i get all I want, im a spoiled brat .. hahaha, včasih me pa res nasmejiš do solz!!!

Anonimni pravi ...

Lubica moja, so stvari katere pišem iz lastnjih izkušenj:)))

CMOKA

Shia JeZeBel pravi ...

@ saso: khm khm, dragi moj, tokrat so te izkušnje zaslepile, saj v mojem primer teorija o daddie's little princess, pač sploh ne drži :-)

Anonimni pravi ...

Pa sej vem draga moja:)

Sem mislil, da tvoj ati malo tole prebila pa se malo zamisli, da takšni lepotici in predvsem pa prijazni punčki lahko kupi enga roza beetla:))

Bova vidla če na skrivaj bere se zamisli in ti ga kupi:)))

ATI UGASNI RAČUNALNIK, VSEDI SE V AVTO IN POJDI PO ENGA ROZA BEATLA
-če me tvoja punčka časti s pivom ti bom dal pol piva:))))

PIJEM PIVO -no saj to veš - brez oliv ha ha ha

LEP VIKEND TI ŽELIM kjerkoli že boš!!!

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...