ponedeljek, 21. januar 2008

Getaway Blues

Ugotovila sem, da se v Ljubljani bistveno bolje počutim, če vsak teden za kak dan pobegnem iz objema mestne mentalitete in se prepustim takim in drugačnim užitkom, ki jih prinaša oddaljenost od prometnih ulic in v meglo potopljenih kotlin.


Tokrat sva si popotno culo zopet zavezala skupaj z Jakobom ter se z njegovo belo puščico zapodila po "bohpomagi" cestah JV Slovenije, kjer se zgodi, da vam pot prekriža zmedeni noj ali pa le kak drug izgubljen dvonožec, ki beži pred takim in drugačnim prisilnim valjenjem "družbenih jajc". Črnomelj je bil najin cilj, rezultat le tega po enodnevem "zabušavanju" pa polna želodčka in majhna kriza identitete zaradi odsotnosti obema dragega interneta ... I must admit I could get used to playing my best friend's girlfriend ... Presenetljivo se vedno ujamem z mamami in babicami, tokrat z Romano ( katere ime kar naprej pozabljam, zaradi česa se počutim kot pohabljena ameba) in Olgico ( Ola po domače, ki me je spravila v smeh, ki bi me skoraj pokončal ... gospa namreč do lani ni spremljala svoje starosti, meaning: vmes je že pozabila koliko je stara, dokler je ni družinski prijatelj - vrstnik šokiral s številko, ki je ni niti najmanj pričakovala. Takoj ko je prišla domov, je še enkrat vse skupaj preračunala in se zgražala nad tem koliko let že hodi po zemlji naši :-)) ... Maybe I should reconsider opening a company: Rent A Girl ... I Fake, You Give Me Food :-)) ...



I like those little Getaways ... Razmišljam, kam bom pobegnila v tem tednu ...


5 komentarjev:

Anonimni pravi ...

am....
kam bi pobegnila?
HAHA
JST GREM V KOČEVJE
HAHA
KISSSSSSSSSSSSSS

stella pravi ...

Jst rabim tak pobeg skoraj vsak dan...hvala bogu za mojega razvajenega štirinožnega prijatelja, ki me prisili, da vsak dan pobegneva na potep po kakšnem bližjem polju ali gozdu. Ne moreš verjet koliko ti lahko že en mali sprehod napolni baterije. Da o konkretnih pobegih (kam v tujino) sploh ne govorimo. O teh sanjam večkrat na dan in brskam po internetu ter gledam travel channel kam bi me pot lahko tokrat zanesla:)

Laura pravi ...

Shia...tudi pri nas v Grajski vasi je lepo ;) Lahko se kdaj oglasiš... :)
Sicer ni velika vas...in hja, tudi za videt nimaš velik (o kakšnih spomenikih ali čem podobnim kar sanjaj)...samo narava?? Moram mal promovirat...noro lepa! :) have fun...

Anonimni pravi ...

Lubica, kaj pa če bi mi vsi trije lepo v Bohinj odšli na oddih?

Shia JeZeBel pravi ...

@ anonimni aka peter: joj, ta vikend no go ... trening v soboto dopoldne za "sejveškaj" ampak bova kmal odbrzela spet mal Nado pogledat ;-)

@ stella: ja a veš da je res, da že sami sprehodi s psom včasih pomagajo pri potešitvi rastoče želje po pobegu iz znanega okolja ... in, kam te bo zanesla pot naslednjič? :-)

@ laura: hja no vidiš, kdo ve, mogoče pa kdaj zaidem tudi v Grajsko vas! :-) Ime mi je ze vsec, ce kje skrivate se kaksen neodkrit grad in njegove zaklade, potem pa že pakiram in se vidimo čez dobro uro ;-)

@ saso: tudi to ponudbo si bom zapomnila in te imam občutek kmalu prijela za besedo ;-)

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...