petek, 11. januar 2008

All We Need Is Just A Little Patience??


Obupna sem, prav res. Vse hočem takoj. Zdaj. V tem trenutku. Ne jutri, ne čez pet minut, ne naslednji teden ali poleti. Ne. I want it nooooooooooooow! Občutek imam, da za nepotrpežljivostjo boleham že od ranega otroštva, ko sem prenehala z igranjem klaviatur, ker me inštruktor ni želel takoj učiti Mozarta, ko sem ples obesila na klin, ker se mi v roku dveh mesecev ni obetal noben nastop na Broadwayu in obupala nad matematiko, ker profesor v meni nikakor ni mogel najti dednih zasnov mojega prastrica, ki je o številkah celo pisal debele knjige. Doktorji počasi obupujejo nad mano, saj vsi njihovi ukrepi propadejo, kot redke na slovenskem zelniku zrasle ideje za zabavne televizijske oddaje. Sem pač medicinski fenomen, ali kakosežetemureče. Ha, I wish!! I'm not that special. V bistvu je ljudi, ki bolehajo za nepotrpežljivostjo ogromno. Povsod. Tako je še en moj poizkus, da bi bila nekaj posebnega, padel v vodo. In to plitko, kjer se z lahkoto udariš ob, tja zanalašč položeno, ostro kamenje. Menda tako mora biti, saj te modrice še nekaj časa potem opominjajo, da se v plitko vodo nikoli ne skače. Razen, če ste pripravljeni sprejeti posledice nepremišljenih skokov. Jaz sem s skakanjem za nekaj časa opravila, saj me brazgotine zadnjih ran zadanih med trdnim pristankom, še vedno malce skelijo. My new mission is ... finding a way how to be more patient ... I know I can do it! Right?

6 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Draga moja, draga naša, dej pusti Cankarja pa z domačami besedami napiš kva te žul.
Da ti bomo znal pomagat, al pa tolažt če se nam bo to zdel potrebno:)))

Anonimni pravi ...

Shia, saso ma prav, vcasi he bolse mal bol direjt povedat stvari. Sicer pa tak ves, moji in sasotova rami sta vedno na razpolago za tolazbo al pa sam kratek oddih...... cmoka:)

Laura pravi ...

Oh, my dear Shia...first of all: you can 100% do it! Whatever you have in your mind, you can get it. Pa četudi potrpljenje. :)
You know...it's all about the law of attraction (opazila sem link, in ja, if you ask me...The Secret works..imam celo knjigo, sicer je v sloveščini, jaz pa preferiram ang, ampak vseeno zmaga) :)
Pa mimogrede...tudi ljudje brez potrpežlijovsti can be cool (sklepam po sebi, ker je tudi men včasih manjka kak kos ;))
In hja, Guns-i kar ownajo sceno... :D =*
(be bad ;))

Shia JeZeBel pravi ...

@ saso/ dunja: draga moja, seveda se da vedno vse enostavno povedat, samo to ni moj stil :-)) s tem ko dam to na papir/ekran, pomeni da je ze reseno, s tem da dam to iz sebe, se potolazim in premaknem naprej ;-) Sicer pa hvala ful, vem da bi bili vajini ramina voljo, ce bi jo potrebovala, and vice versa! Predlagam, da se ob snidenju raje veselimo, kot tolazimo ;-)

@ laura: ja the secret ... film sem gledala pred kaksnim letom in od takrat sem ga videla neštetokrat (najveckrat med sobnim kolesarjenjem, ker mi daje zagon in prežene dolgčas) ... tudi knjiga v slovenščini pociva na moji nočni omarici in jo znam ze skoraj na pamet :-) It works for me all the way :-) Am glad you discovered it too ... Gunsi so pa zakon se vedno ... Yeah rock on ;-)) be bad? always my dear ;-)

Krtek pravi ...

Vsekakor na prvi pogled misija nemogoče. Vendar pa, če spremeniš pogled na življenje, se tudi to spremeni. Ampak to je težko. Zelooooo težko. Ker to ni mogoče narediti takoj temveč le z veliko potrpljenja. In smo v začaranem krogu. Ampak se da :) Če si le močno želiš. Jaz se trudim. Že nekaj let. In prvi uspehi se kažejo na obzorju... tam daleč. :)

evil nina pravi ...

jaz mislim, da zaradi enih stvari moraš prav otroško nestrpno cepetat....ene pa rabijo dooolge uverture, enakomirno dihanje in ležerno potrpežljivost. sej vsi gremo proti tej modrosti, ki nas bo prevzela slej ko prej. seveda zraven spadajo tut rane....brazgotine...razjede...čiri. ampak bi blo fucking dolgcajt brez njih...še posebaj v takem melanholičnem času. kiss

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...