ponedeljek, 12. november 2007

Ko besede niso dovolj?

Najprej se opravičujem, saj že slab teden nisem spravila skupaj popolnoma nič novega. Shame on me ... Že dolgo se mi ni zgodilo, da bi se vsedla za računalnik, odprla blog in obsedela. Ko sem šla z miško že petič skozi ekran, zamenjala vsaj pet različnih "tune hitting the walls lately" in se na pamet naučila skoraj vse novičke na 24ur.com, me je spreletelo, da v bistvu ne vem, o čem bi pisala. Da imam v glavi tako čudno praznino, ki pa ni bila moteča, amapak je v tistem trenutku zaokrožala nekakšno blaženo stanje v ritmu katerega se gibljem zadnje dneve. V moji glavi je bilo prostora natanko in izrecno samo, za nasmeh, ki ga nosim.


Preden me vprašate, kaj se me loteva, naj povem, da se mi zdi, da sem kljub zmedi in navzkrižnosti mojih trenutnih interesov na nek način srečna. In morda resnično (tudi sama sem presenečena nad tem), ne čutim potrebe, da bi o tem pisala. Nisem sebična in nikakor ne nameravam z vami deliti le trenutke, ki me frustrirajo :-), a ne vem kako in s kakšne strani, naj svojemu počutju pristopim tokrat. S ptičje, žabje perspektive? Izza hrbta? Kar direktno face to face? Odločila sem se, da danes s tem ne bom ukvarjala :-) But I'm ready to share my chocolate ... (BTW Marta hvala za delicious čokoladne jesenske listke, račun za fitnes, ki ga bom potrebovala za izgubo odvečnih zaužitih kalorij, ti pošljem po pošti ;-))

11 komentarjev:

Anonimni pravi ...

heej
sm doma s polnim akomultorjem...
rad bi se ti samo zahvalil za vcerejsno tolazbo in mehko posteljo..
res si IZJEMNA!!!
se enkrat hvala!!
no pesmi sploh ne bom komentiral!;))
ja marta tile listki la choco so fenomenalni.
kiss
peter

Marta L. pravi ...

Ura je pet zjutraj in zato res upam, da že spiš!!! ;))
Drugače pa, a ti še noben ni povedal, da lahko mirno poješ kile in kile čokolad in se zrediš za trideset kil, pa tega noben nikoli ne bi opazil. In nikakor ne bi mogla dokazati, zakaj si plačevala fitnes! :))

All that we all see is your smile ... in na živce mi gre, ker se sploh ne morem spomniti, kaj si imela v petek (drugega) oblečenega kot to! :D :D

@Peter - Če imaš ob sebi Mojco, me še za tvoje mrzle noge nikoli več ne skrbi :))

Shia JeZeBel pravi ...

@ Peter: Anytime bejbi, it was my pleasure .. Ja, in pesem je pač trenutno zmagovalna ;-)) Me veseli, da je bil "date" lep in se je končal s polnim akumulatorjem :-) That's always a BIG plus :-)

@ Marta L.: Ne boš verjela, but I think I'm broken, because lately I do sleep at night :-S, LoL .. Je kr mal čudno, priznam ... Um, hvala za "nice try" glede čokolade, ampak mislim da bi se 30 kil poznalo "celo" meni ;-)) Ker bi se kotalila naokoli, hihih. Ampak tvoji listki so vseeno vredni greha!!
Um ja, če se prav spomnim,sem v petek resnično imela na sebi le nasmeh. Zato ker je le ta povozil vse ostalo. I wonder why? :-)
p.s. Za Petrove mrzle noge je poskrbela Koni ( moja kokeršpanjelka) ;-))

Anonimni pravi ...

No pa ravno sem se navadel da te berem evo že nimaš kaj več pisati:(

Tisto z knjigo je pa bila BOMBA!
Le kako ti kaj takega pade na pamet?
Al pa se to dogaja vsesplošno???

A veš da sem se odločil da bom od sedaj naprej samo po 10 ur v službi ostale ure pa bom...HUJŠAL ha ha ha

tako da v miru lahko poješ tisto
Martino čokolado. Ne, ne, ne, hvala ne bom. Saj veš, hujšam!!!

Shia JeZeBel pravi ...

@ saso: brez skrbi, prepričana sem, da je moje trenutno "blank" obdobje, zgolj začasno. Ko bom našla način, da vse kar se intenzivno dogaja znotraj mene,solidno spravim na papir, bi znalo nastati dovolj materiala za celo knjigo ;-)

Hujšaš? Ah dej ga no srat! Pozimi se nikoli ne hujša, ker potem te bo kar naprej samo zeblo :-P Tako da, ti pošiljampar čokoladnih listkov, ker so res yummy ...
p.s. Katera s knjigo? :-)

Shia JeZeBel pravi ...

@ saso: aajaaaa, Martino knjigo :-) ne, ne dogaja se vsesplošno ... ampak ko me nekdo navdihuje tako kot me ona, se mi načini, kako bi poskrbela, da ji navdihov nikoli ne bo zmanjkalo, porajajo sami od sebe :-)and that's only just the beggining ;-)

Anonimni pravi ...

a si dobila moj mail?

Shia JeZeBel pravi ...

@ saso: nope ... nisem. Še :-)

evil nina pravi ...

pozdravčki....zdaj si upam malo bolj komentirat, ko mam tut sama kaj za pokazat....
mi je všeč način na katerega se besede izvijajo iz tvoje tipkovnice...našla sem te pa pri marti seveda...in spremljam vajino romanco s kančkom foušije...sej se hecam....
se še oglasim....
p.s.: te pa razumem.....kako je ko od sreče umolkneš v prijetno spokojnost...si želim, da bi se nam večkrat zgodilo, ker je čisto poseben občutek

PL pravi ...

@ Peter... I'm happy for ya :)

@ Shia... moj blog bolj ali manj stoji, kadar sem hepi... preprosto ne vem kako to povedat, in raj pokažem v živo ko se režim od ušesa do ušesa... tk k zdejle ;)

Shia JeZeBel pravi ...

@ evil nina: welcome :-) hvala za komentar! sem se na hitro ustavila na tvoji strani in sem navdušena! bom pustila kakšno svojo sled pod tvojimi blogi...
Aww, nič foušije, mislim da je Marte in njene energije za vse dovolj ;-) She's simply one of the most energetic bubbles I know :-))
Ja, ta čudna sreča in tišina, ki z njo pride :-) Me like.
@ lipi lady: ja, tvoj nasmešek te ponavad izda :-) hvala bogu! naj nikol ne zgine s tvojga obraza! deal? deal :-)

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...