sreda, 21. november 2007

Guilty

Zadnje časa vas varam. Zavestno in večinoma brez obotavljanja. Občutki krivde navadno nastopijo le nekaj ur po "zločinskem dejanju" in trajajo vse dokler zadeve ne prespim oziroma sama sebe ne prepričam, da ne počnem nič pretirano napačnega. Čemu torej tale blog? Ker prostor tukaj sameva brez novih postov in to ni prav. Ni!


Danes sem tukaj, da to popravim. Oziroma vsaj začnem s pokoro, ki bo nedvomno trajala nekaj časa, preden mi bo blogerski svet odpustil mojo odsotnost in nezvestobo. Pred vami stojim in se posipam s pepelom svojih gorečih užitkov zato, da vam predstavim razlog in glavnega krivca, za moje lebdenje nad oblaki in zanemarjanje svojega blogerskega prostora pod cyber nebom. Don't judge me before you know me ... ;-)


There ... I'm guilty as charged ... Zadnje dneve preživljam v njegovi družbi, se smejim, jezim, grizem, vlečem za lase in se naprezam da bi zadovoljila svoja in pričakovanja drugih.


I think the time has come, to make my dreams come true. Sem sanjačka? Guilty. Sem nepoboljšljiva sanjačka? Guilty again. Live with it ... I have to do it too ;-))


8 komentarjev:

Marta L. pravi ...

Yeeeeeeeeeeeeeeeeej, to nam delaj, komaj čakam, ne ne ne, tega ne bom zdržala do .............. !!! Jst bi čepela tam nasproti tiste šibe v studiu ... ;)

p.s. back in town!!! :D

Shia JeZeBel pravi ...

Deal, pridruzi se mi v petek v studiu :-) Kreativna energija je vedno dobrodosla ;-)

p.s. welcome back in town, you were missed!!!

Anonimni pravi ...

Friedrich Nietzsche je zapisal:

življenje v njegovi usojeni krutosti,
brez umetnosti sploh ne bi mogel preživeti

evil nina pravi ...

Ce ne zivis sebe, ne mores dajati drugim, ne?
Zato go for it......

Miro pravi ...

Daj da čujemo komad :)

Shia JeZeBel pravi ...

@ saso: nietzsche was right in so many ways ;-)

@ evil nina: amen to that :-)

@ foto rocker: vokali končno danes pod streho, v naslednjih dneh miks in potem poizkusno poslušanje za vse zainteresirane ;-)

Anonimni pravi ...

maaaama afrika!

Anonimni pravi ...

Če rabiš poskusnega zajčka:) - sem ti 100% na razpolago

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...