petek, 5. oktober 2007

This Week's Perfection - Him

Hja, nisem pozabila :-) Bliža se konec tedna in skrajni čas je, da na ogled postavim še moškega tega tedna. V bistvu sem imela majhen problem s tem, koga izbrati kot naslednika Johnny Deppa, ki je pač ... um, no ja :-) Johnny :-) Enough said!


Tale vreča testosterona ima enega najbolj seksi glasov, poleg tega je pravi "wunder kind" v igranju inštrumentov in lastnik precej všečno obdelanega telesa ... Lenny Kravitz ...



No, jaz se ga ne bi branila. Če mi vsakdan, ko se zbudim, zapoje "Stand By My Woman", pa mu do konca življenja kuham, likam srajce in krpam štunfe, častna pionirska! :-))

4 komentarji:

Shia JeZeBel pravi ...

Ok people :-) Niti enga commenta si i zaslužil Lenny???

AAAaaaaa :-) he's hurt and so am I ;-)

Laura pravi ...

emm...okey, tale comment je pa za dolg nazaj...sem mogla it prečekirat lenny-ja. ;)

In veš kaj sem ugotovila, Shia?
Da sem prebrala čist vsak tvoj post. Od prvega naprej. respekt.. ;) hehe...ne, resno...ko sm šla za nazaj brat...pa so mi vsi znani. :)

keep goin'...

Shia JeZeBel pravi ...

@ laura: heeeej, hvala za prvi uradni komentar (moj ne šteje) pod hudo seksi Lennyja :-) Čisto vsak post? Na to se pije ;-) Hvala hvala hvala ... Saj se nisi dolgočasila?? Če ne, se opravičujem ;-)

Laura pravi ...

Dolgočasla??
Če bi se, mojih commentov že dolg ne bi blo na tvojem blogu...pa še vedno vztrajajo. ;)

Seveda se nisem!! :)

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...