ponedeljek, 29. oktober 2007

This Week's Perfection - Her

Moram priznati da dekleta, ko je prišlo na sceno, nisem preveč marala. Zdela se mi je slaba kopija kolegice Spearsove in čeprav je imela na prvem albumu kar nekaj uspešnic, bi jo brez težav spregledala na glasbeni sceni. Potem pa je prišel njen drugi album Stripped and I fell in love with her music in a second ...


Vse kar je sledilo temu me je le vleklo še globje v občudovanje do damice s katero si nažalost deliva le letnico rojstva. Pred kratkim je v prodajo prišel njen prvi parfum in reklamo zanj enostavno morate videti ( link do reklame: http://www.youtube.com/watch?v=4BdXd7aRyF4 ). It will make you fall in love with her too!!


Ladies and Gentlemen I give you : Christina Aguilera ....



p.s. Fotki sta z njene uradne strani www.christinaaguilera.com

10 komentarjev:

Krtek pravi ...

Brittney ali Christina? Hm... V bistvu ni dileme... Jessica! ;) :)

Anonimni pravi ...

Ach, je rekel Bach in ispustil dach..
Pri teh bejbah me moti samo ena stvar. Ko jih vidim, dobim neizmerno željo, da bi z njimi prijateljeval...
Po mojem imajo tolikooooooooooooooooooooooooooooooo
za povedat da....

Unknown pravi ...

Britney je temeljila na preprosti nedolžnosti. kao deklica ne vem ka. Pol jo je pa un razdeviču, povedu celem svet in je šla njena kraiera. V droge, deco in britjem glave.

Christina pa je svoj stil ustvarjanja bistveno spremenila in je začela delat musko. Musko...svoj stil ma. Zato je spoštujem. Sicer pa ni čisto po mojem okusu.

Sam njenega spota Dirty ne bom pozabu nikol. Mi je tud šlo po glavi prijateljevanja...

Unknown pravi ...

pa še blond je... wiuwiu...

Jst pa moj fetiš.... =P

Shia JeZeBel pravi ...

@ krtek: jessica simpson makes me nervous :-) tko zelo. sploh od takrat ko sem prvič slišal anjen komad "i think i'm in love". Tiste višine me ubijejo!

@Saso: Ja, prijateljevanje, kako si to lepo povedal :-) Nisem vedela, da se danes temu tako reče ;-)

@ 100jko: Evo, blondinka zate ;-) Sicer pa ja, spot za Dirrrty verjetno mnogim ni šel iz glave :-))

Anonimni pravi ...

Shia prideš v leta ko ti prijateljevanje več pomeni kot sex!

Ula pravi ...

Christina celo ZNA pet ... medtem ko Jessica muči mikrofon. Zakaj zaboga je naredila kopijo Bootsov? Srce me zaboli, ko jih slišim v njeni verziji! Ne mi kopirat Nancy!!!!!

In ja, Christina ima najboljši glas med mladimi pevkami, resnično jo je užitek poslušat.

Krtek pravi ...

Zanimivo mi je, ko mnogo ljudi apriori zavrača predelave pesmi. Vedno pravijo, da so originali boljši od predelav. Niso vse predelave dobre. Nikakor ne. Ampak med njimi so tudi takšne, ki so boljše od originalov. Predelave novim generacijam razkrivajo stare skladbe. Na njim domač način. Kakor se sliši perverzno in izkoriščajoče, da nekdo vzame skladbo od neke skupine jo predela in z njo služi, pa je to edini način, da se besedila in pesmi ohranjajo. Originalne izvedbe ostajajo tako dolgo, dokler so žive generacije ki so z njimi "gor rasle." Potem pa izginejo v pozabo. Koliko pesmi pa danes poznamo, ki so nastale v 40-tih letih ali pa 30-tih? Zelo redko. Še Beatelsi počasi odhajajo v pozabo, pa Queeni in druge legende 70-tih in 80-tih.

Okej.. spet sem se preveč razpisal, na čisto temo, ki z zapisom nima nobene veze. Sorry Shia. Včasih se v službi možgani mal zapletejo :)

Ula pravi ...

nima tukaj to nič s tem, da govorim, da je original boljši. Tukaj ima vse z njenim nekvalitetnim izvajanjem/petjem oz kakorkoli želiš ..
če je predelava dobra/kakovostna, ni nič narobe ... če jo je pa nemogoče poslušati, potem pa fej fuj predelavam!

Shia JeZeBel pravi ...

@ saso_ jst sem od nekdaj v letih, ko mi prijateljevanje v večini primerov pomeni več kot seks ...

@ bejbika: se strinjam, christina is the voice! kar se tiče priredb pa sem tudi jaz, če so le te slabe odločno proti njim. Čeprav se najde tudi kakšna dobra predelava...

@krtek: ti kar :-) zato pa smo tukaj!

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...