ponedeljek, 20. oktober 2008

Fall Blues

Poli, Poli, Poli, Poli !!

p.s. Začenjam z zbiranjem podpisov za ukinitev jeseni. Vsi zainteresirani, you know what to do ...


12 komentarjev:

MissAgony pravi ...

Takoj podpišem!! Lets have summer all year long:)

Shia JeZeBel pravi ...

That's the word! :-)Congrats, you contributed 1st signature ;-)

storyteller pravi ...

Kaj pa vem, zdaj ko že sonček sije in si lahko zunaj le v majčki/puloverju skratka brez jakne mi je jesen kar všeč. Če bi kometirala zjutraj, v tisti sivini, mrazu in megli, bi takoj podpisala. Čeprav... poletje je moj najljubši letni čas!

PS: Ne morem, da ne bi... what a body! :)

Shia JeZeBel pravi ...

@ storyteller: Jaaaaaa, kakšen sonček se je naredu :-) Grem prov z veseljem ven :-)Bom dodala 'pod- aneks', da peticija velja samo takrat, ko je jesen siva in meglena ;-)
p.s. What considers my body - it's the magic of good angles ;-) I'm average, trust me ;-)

evil nina pravi ...

Kaj pa kupi listja in kostanj, pa dim, ki se vije ljudem iz ustnih odprtin? Je pa res, da je najlepše v objemu spremljati, kako se narava počasi odpravlja spat. In če ni ljubezni, so vse te reči precej depresivne.....pozdravi Grčijo še v mojem imenu.

Lilith pravi ...

Shia, jesen in zima ti bosta v dvoje čisto krasni, sem prepričana. :)
Do takrat pa... bomo vsi trpeli v megli in mrazu in sivini. Pa tudi to mine.... enkrat opoldne, ko posije sonce ;)

Anonimni pravi ...

Kostanjjjjjjjjj mmmmmmmmmmmm ko jebe poletje

- vročina, klima naprave, švic, toplo pivo, zoprni otroci, psu je vroče, motoristi se pobijajo kot za stavo, žovca nima pravega okusa, krvavice ni niti za povohat, še šnopček ne paše, sprehodi so bljak, bejbe hodijo na pol gole....

NE PODPIŠEM!!!

Krtek pravi ...

Nasprotujem z vsemi štirimi!!!!

Jesen je eden izmed najlepših letnih časov, poleg pomladi seveda! Ne samo, da je dobra luč za fotografe, tudi okolje je zelo pisano in romantično.

Zamisli si dolge sprehode z ljubljeno osebo skozi park, ko naletava rumeno listje, zrak nebo pa je sinje modro! Ali pa pečeni kostanj, s prijatelji na jesenskem pikniku ali pa v krogu družine doma za mizo ob skodelici toplega mleka. Da ne pozabim omeniti hladne deževne dni, ko se zavijaš v topli plašček, v rokah pa trdno držiš dežnik, da ti ga ne odnese veter, ko pa vstopiš v stanovanje, ali hišo, pa si vsa srečna, da si na toplem in suhem.

Res ne vem, kaj imaš proti jeseni. Je vsekakor mnogo bolj zanimiv čas, kot poletje, ki je dolgočasno, vroče, človek pa ne more nič počet ne da bi smrdel kot prešvican pujs ali pa kuril elektriko s klimatsko napravo!!

Krtek pravi ...

P.s.: Nisem prebral zapisa od Sasota. Se striunjam z njim, z izjemo ene zadeve. Edina, ampak res edina dobra stran poletja je, da bejbe hodijo naokoli razgaljene! ;)

Ula pravi ...

o moj bog, jesen je so last year :D

Ne, rada imam jesen, ker je gor najlepših barv. Čeprav je poletje moj letni čas, pa vseeno raje ukinem zimo ali pa pomlad kot pa jesen.
Jesen ima svoj čar. Če ne drugega, a kuhano vino v Mačku ;)

Jacob pravi ...

jesen? barve lahk gledam na slikah, kostanj poskrbi samo za vetrove, vino paše tudi poleti (SAMOS rocks), nevihta na morju je 100 krat boljš k umazan dež sredi sivega mesta, sprehod ob morju, ko sveti samo luna in slišiš butanje morja, ko gol ležiš v vlažnem pesku... ummm... poletje HERE WE COMEEEEEEE :-D još malo :-D

Laura pravi ...

hellow shia. dolgo me ni bilo, a redno spremljam tvoje zapise. :)

poletje...še vprašaš? i'm in!!! ;)

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...