sreda, 2. april 2008

Abstinenca, oddih, ignoranca ali po domače blogerska suša?

Danes smo 2. aprila in če bi bil Danes Včeraj, bi vas poizkušala prepričati, da so mi pred tremi tedni ukradli računalnik, zato enostavno nisem mogla na stene "sobe s pogledom na moje srce", nalepiti nič novega. Ker predvidevam, da so moji bralci stari vsaj 6 let in presegajo inteligenčno stopnjo rastline (Iris Mulej se opravičujem, če slučajno bere tole:-)) se ne bom trudila z izgovori.

Res je. Nisem pisala. Zakaj? Morda zato, ker sem za "ljubi kruhek", kot pravi Krtek, pisala preveč. Morda zato, ker sem v marcu sprejela še eno službo, ki je tudi terjala določen kos moje privatne ustvarjalne sfere. Morda zato, ker sem vsak atom svoje kreativnosti zadnje tedne razdajala le Njej, ki mi dovoli da slikam po njenih stenah in ustvarjam kičast portret, na katerega bi bila moja muza Ljubezen, ponosna. Vse to in nič od tega...


Ničkolikokrat sem se vračala na blog, brala stare zgodbe in skoraj začela pisati , a je vedno ostalo le pri dobri nameri. Enostavno ni bil pravi čas. Če sem se česa v zadnjih dveh letih naučila, je to, da se stvari ne splača prehitevati. Dobre se vedno zgodijo ob zanje najbolj ugodnem času. Danes je popoln dan za nov blog. Vsem bralcem, ki še vztrajajo z mojo muhasto malenkostjo: Pogrešala sem vas in občutek imam, da bom tokrat ostala dlje. Vesel 2. april! :-)

10 komentarjev:

Anonimni pravi ...

So stvari, ki takšen oddih lahko opraviči pri svojih bralcih!
Naprimer:

-kavica
-kosilo
-večerja
-poljub
-zajtrk
-??????????????

Jaz sem prvi v vrsti:)))

Krtek pravi ...

Zanimivo. Ugotavljam, da so vsi bloggerji, ki jih spremljam (vštevši z mano zadnje čase znižali frekvenco prispevkov. Očitno pomlad tako ali drugače vpliva na nas. :)

Anonimni pravi ...

Krtek na koncu bodo pisali samo tisti ki imajo od tega kakršno koli korist /duševno - blog je kavč pri psihologu, oziroma finančno/

Jaz pa bom dobil stavo:) Stavil sem namreč da leta 2010 ne bo nihče več vedel za blog razen zgoraj naštetih:)

Muza pravi ...

uf, finally you re back.Niceeee!

Shia JeZeBel pravi ...

@ saso: posiljam eno kavico z mlekom in cmok na licka ;-)
p.s. upam, da stave ne bos dobil ...

@ krtek: ja, bo ze drzalo :-)

@ little bastard: yeeeeah Im back :-) thank you for stopping by ;-)

Anonimni pravi ...

hja ma Saso prav, se bos morala mal odolžit, ker zdaj si nas pa res dolgo pustila na suhem:) ......

ej a misliš da je za tale sušna obdobje mal kriva pomlad? Po mojem da bo to, sonček, ljubezen, sprehodi v dvoje itd.... komu le se da pol viset za monitorjem:), tko da oproščeno vsem po vrsti:)

in seveda dobrodošla nazaj
Dunja

matty pravi ...

draga moja shia - moram povedat, da tudi sam precej grdo zanemarjam svoj blog. kaj pa vem, včasih človeku po vseh vajah, predavanjih in 'real lifeu' zmanjka energije ali pa navdiha. sploh pa će je v igri še kaj romantičnega, novega, svežega in neprecenjivega, tako da vedi, da te popolnoma razumem. imam podoben problem:) ampak - we'll get back, ane:)

upam, da se kaj kmalu vidimo. pa enkrat morva res že na tisto najino kosilo. ko pridem iz bukareste in graza... :)

be good, ustvarjaj in ne pozabi. the gratest thing you'll ever learn is to just to love and be loved in return. (včeraj sem gledal v 361. moulin rouge:D)

pusa*

matty pravi ...

en -to sem preveč not zrinil. se opravičujem:)

storyteller pravi ...

We missed you! :*

(ex Ele Be)

Shia JeZeBel pravi ...

@ dunja: se bom potrudila ;-) in ja, definitivno je kriv soncek :-)

@ matty: ja me veseli, da nisem edina, ki štrajka na blogu ;-) tole najino kosilo morava pa čimprej sprovest, da mi poveš kaj več o romantično novih vznemirljivostih, ki ti kradejo čas ;-)
p.s. hvala za quote, me like it a lot :-)

@ storyteller: heeeeej, missed you too ;-)

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...