petek, 25. januar 2008

Spite?

Vsak, ki je na mojem blogu poglobljeno preživel vsaj deset minut, ve da ponoči spim bore malo ali nič :-)) That's me. Sem notorični nočni ptič, ki ponoči preletava spletne širjave. Ker pa je ta blog namenjen tudi vam, bralcem in ne le mojemu nenasitnemu egu ;-)), me zanima, kakšne so vaše spalne navade. Kdo izmed vas bere moje zapise ponoči, še sveže, dišeče, z vonjem po razgretih čustvih, kdo pa se vanje potopi zjutraj, ko so že prijetno ohlajeni in ne več tako deviški ...


Na vaši levi, boste opazili majhen vprašalnik, anketo če želite in zelo bi vam bila hvaležna, če kliknete na enega izmed odgovorov in mi s tem pomagate sobo z razgledom na moje srce, narediti še bolj gostom prijazno ;-) Dobro je namreč vedeti, če skupaj s postom postrežem večerni martini z olivami ali toplo kavo in zdrav hranljiv zajtrk namazan z maslom in domačo marmelado ...

15 komentarjev:

stella pravi ...

Tvoj blog je pri meni na meniju vsakič ko se usedem za računalnik - in verjemi, da se tja usedem nemalokrat. Neprestano čekiram kdaj bo kaj novega objavljenega oz. z veseljem prebiram zabavne komentarje. Najrajši pa dan začnem tako, da preberem kakšen tvoj nov post in kakšen nov komentar na mojem blogu:)

Anonimni pravi ...

Ej, a če bo teta Marta sexala z menoj boš ti tudi???

Tole si malo prekopirala veš.

Ok, nej bo ena anketa pol pa
BODI SHIA ok?

Anonimni pravi ...

Ljuba moja, al te berem ponoč ko sem pokonc zaradi nekaterih zununanjih dejavnikov al pa sred dneva.... sploh ni pomembno, glavno da je gor nekaj novega od Shie, pa je moje srce srečno. Ob vseh urah v dnevu vedno sede Shia:)

Saso ljubi cmoka........se nisva nic brala... pogresam te!!

Shia JeZeBel pravi ...

@ stella: hvala bejba, I appreciate it a lot :-)) in se bom z veseljem se naprej trudila, da bom zadostila vasim okusom in povprasevanju ;-)

@ saso: Ti, ti si pa zadnje case neki naostren proti meni? A sem ti na kakšen žulj stopila slučajno :-) Dragi moj, anketa je na blogu zadnja pridobitev in v zadnjem mesecu so jo na svoje blogovske prostore nalimali skoraj vsi. Tako da če ponavljam za marto, ponavljam za vsaj se nekaj tisocimi ljudmi v slovenskem blogerskem prostoru :-) Seksam pa le in izključno s tistim, s katerim mi paše, tako da nič se bati :-)Shia je in bo ostala Shia. Ker drugače ne zna!

@ dunja: hej lady, sem te že pogrešala! kako si? me veseli, da me prebiraš ob vseh možnih urah :-) sem vesela vsakega tvojega feedbacka :-))

Anonimni pravi ...

Ups. Replika:
-preprican sem bil,da se poznava tako dobro, da ti niti na misel ne bi prislo,da bi bil kakokrkoli,kadarkoli nastrojen proti tebi
-prebiram tvoj,Martin,Anin ter Dunjin blog. In to se kaze da sem popolnoma nerezgledan bloger
-kar se pa tice sexa- nikoli ne sexam s prijateljicami, posebno ne s taksnimi katere mocno cenim.In tebe cenim MOCNO!!!

Ps: bom v bodoce bolj previden pri komentarjih :)
Prjatla?

Shia JeZeBel pravi ...

@ saso: ah saso, ti kar bodi, kakrsen si, sej se vedno zmeniva, kako pa kaj ;-) itak prjatla, kaj pa?? sej se ne kregava, ampak pogovarjava ;-)

Ula pravi ...

vidim luči v tvoji sobi ..
sem ravno domov prišla ...
:D

Shia JeZeBel pravi ...

@ bejbika: dobrodosla doma :-) ja, luč v moji sobi, klasika :-) ja sej pomoje pr teb tut nič kaj bistveno prej ne ugasne! ali pač?

Ula pravi ...

veš kako je .. odvisno od šole.
ampak zadnje čase se po msnju z enim pogovarjam zelo pozno v noč, pa gori tudi do 4h ... potem pa ob pol osmih v luft ... pa če kaj ustvarjam.

Anonimni pravi ...

Shia baby, cmoka, zaposlena v vseh pogledih, saj ves:). Po mojem da bom ravnoz aradi velikega pomanjkanja časa uvedla nov termin za prebiranje tvojega bloga - med službo:)).

evil nina pravi ...

Sylvia Plath se je zbujala ob 3eh zjutraj in pisala do 6ih zjutraj, ker je takrat najtežji čas....novodobne pesnice pa sploh ne gremo spat...hehe
noč ima moč in vzbuja v meni magične premike..predvidevam, da je pri tebi isto....

Laura pravi ...

Anketa opravljena ;)

And by the way: those "Today I Am..." are WAAW!! They alway take my breath! :) Where do you find such words?

Shia JeZeBel pravi ...

@ bejbika: ja sej pri meni gori luč zaradi istega razloga ;-) saj smo mladi, bomo spali ko bomo starejsi ;-)

@ dunja: anytime is a good time ;-)

@ evil nina: ja, tale sylvia se je res trudila, da ji v zivljenju ne bi bilo lahko ;-) magicni premiki ponoci ... ja, nedvomno :-) obožujem skrivnostnost noči, čas v katerem vse stvari dobijo drugačen odsev in obliko... Love it!

@ laura: welcome back kiddo :-) kako je blo na smučanju? pohvaljena za opravljeno anketo ;-)

Anonimni pravi ...

točno tako ;)

ps: ne da se mi prek gmaila vpisat, zato sem "črna"

Laura pravi ...

Smučanje?? Hja...:(
Prvi dan sem fasala vročino, boleče grlo, kašelj in 48-urni glavobol, tako da sem bolj malo smučala... :( Ampak lubi je lepo posrkrbel zame...

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...