ponedeljek, 5. november 2007

My New Baby

I got myself a new baby. She's one day old, shiny clean and currently in the middle of feeding hours ... Name? Toshiba. Purpuse? Life saviour ...




From now on, wherever I go, she goes with me. Along with my work ... And my Blog of course :-)) This weekend open doors babyshower ... Everybody welcomed!

7 komentarjev:

Unknown pravi ...

Lepa je. Ti srečnica.
Prodaš starega:-)))? Ali je revček crknil (kar predvidevam, da je moški spol, ne vem zakaj, mogoče zato, ker je star...?)

Ne morem spat... pa bi rada, ker morem zjutraj zgodaj vstat!

Shia JeZeBel pravi ...

LoL :-) ta je bla pa dobra! Predvidevaš da je moški, ker je star ;-) Um, ja moj bivši računalnik je bil PC in precej star, tako da ga po 6. členu družinskega pravilnika, predajam sestri :-) Enostavno potrebovala sem praktičen Lap top in to da je moja Toshibica tudi lepa je zgold še pika na i :-)

p.s. Ja Maja, kaj je zdej to s tvojo nespečnostjo :-S da ni res nalezljiva! Ker potem imava problem. Jst namreč niti približno ne poznam zdravila za to ;-)

Anonimni pravi ...

Draga Shia, tudi sam sem bil nekaj časa pristaš Lap top-a. Ker sam pišem desetprstno - slepo in imam prste kot slon - itak če sem takšne hrust ha ha ha- sem bil ful vesel ko sem dobil nazaj tipkovnico PC-ja.
Predlagam, da dodaš poleg člena 6 še člen 6a družinskega pravilnika v katerem bo pisalo:
v kolikor podeduješ star PC je potrebno prejšnemu lastniku kupiti novo tipkovnico!!!
Jaz bom glasoval ZA

Ula pravi ...

kaj tole tošibo?
takoj prodat pa si kupiti kaj takega
bemu sunce!
pc šaur ... iiiiiii
a bo vodka tut :D ?

Shia JeZeBel pravi ...

@ saso: upam, da moji prstki ne spadajo v kategorijo sllonjih šap :-) zaenkrat mi tipkovnica odgovarja, samo še afno moram nekako pogruntat, ampak bo. Dokler novi ne bo popolnoma prilagojen moji uporabi, bo stari še na varnem v moji sobi :-)

@ bejbika: jaaa, sej tale hello kitty zgleda luštna, sam ne menjam za mojo tošibo :-) ja na šoverju je vedno vodka :-) tko da, you're welcomed ;-)

PL pravi ...

Niiiiice baby. Jst bi tut neki tazga.
In ne, sploh ti nisem fouš ;)

Shia JeZeBel pravi ...

@ lipi lady: ja vem, da mi privoscis ;-) vsak ki je kdaj sedel za mojo staro "garo" in me ne sovraži, mi privosci :-) zdaj lahko končno normalno delam! Yaaaaay!

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...