ponedeljek, 5. november 2007

Flaša Za Vsako Divo

Prisežem, da niti najmanjšega namena nisem imela, da bi danes (ja, kdo bi verjel, še vedno je danes in ni še jutri :-)) nalimala še kakšen blog ... Potem pa čvekam s Petro ( njen skrajno kreativni blog najdete na http://absolutelynolady.blogspot.com/) in mi "baba" ( tole je mišljeno ljubkovalno seveda :-)), pošlje link do najlepše Vodke ever.
Najprej naj razčistimo, da nikakor nisem neka obsedena ljubiteljica alkohola. Pač sem in tja spijem kakšen martini, Sex on the beach ali deci rdečega (le v mirovne namene ;-)). Prav tako niti približno ne izgubim zavesti ob diamantih in drugih svetlečih se zadevah, ki nam jih tako radodarno podarja mati narava. Ampak Diva Vodka je lepa.


Priznam. Sem estet. V vseh pogledih. Za vse tiste, ki ne vedo, naj povem, da se tedensko udeležujem srečanj Anonimnih estetov, kjer še vedno v zadregi izrečem besede: Sem Shia in sem estetoholik. Pa ne okrog govorit ... Tele vodke verjetno ne bi niti spila, ampak bi flašo le položila na poličko in si na njej vsake toliko odpočila oči.


Madona sem plehka. Izgubljam besede o flaši alkohola, medtem ko se otroci v Burmi nimajo kje šolati. Brez skrbi, v te namene sem v City Parku (kamor redno zahajajo vsi Slovenci, ki "kvazi nimajo" denarja) z nasmehom na obrazu položila dve opeki v temelje simboličnega Unicefovega šolskega centra. Sicer pa, kot kaže moje trenutno premoženjsko stanje, si Diva Vodke še nekaj časa ne bom mogla privoščiti. Za vse tiste, ki prav tako kot jaz bolehajo za estetoholizmom, tukaj je link, kjer si lahko o dragocenih, z dragimi kamni okrašenih flaškah prebrete kaj več: http://divavodka.com/diva.php?showPage=. Morda pa boste nekateri celo segli malce globje v žep in flaško postavili na domačo polico ... (Khm, sem že omenila, da imam rojstni dan decembra? :-)) ...


10 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Kolk je danes simpl narediti neko stvar lepo. Nalepiš čim več Swarovski kristalčkov pa si frajer!?
Sedaj ni važno ali je Gorenje hladilnik ali pa steklenica vodke.
Zgodovinarji bodo današnji čas zagotovo poimenovali doba Swarovski.

Gospe in gospodje pri Swarovskem. Javno vas pozivam -pustite steklenice pivovarne Union čisto pri miru!!!

Shia JeZeBel pravi ...

Saso ne se razburjat, po zadnjih informacijah s štaba Swarovski, ki ga v Sloveniji zastopa vsestranska Karmen Stavec, se pirovskih flaš ne bodo lotevali, ker so take kot so, popolne ;-))

Ampak Dive so pa vseeno lepe a ne? :-) Pa ne zgolj zaradi Swarovski kamenčkov ...

Anonimni pravi ...

Ja maš prav, pirovske flaše so res popolne!!!
Samo saj veš koder je Karmen nikoli ne veš. Ona ne odneha tako zlahka ha ha ha.

Kar se pa Dive tiče. Al veš kolk bi bilo dobro če bi ti jaz /v kolikor se ne bi najdel noben drug šalabajzel/ kupil za roj. dan eno Divo, katero bi potem skupaj preko noči popila.
No, to bi bila pa nebesa!!!
Ti, Diva, jaz hmmmmmm


Ups, mama kliče. Že gremmmmmmmmmm

Marta L. pravi ...

Nisi omenila, ne, bi pa si lahko mislila ... with all that angels around at that time :D Innnnn ... katerega že? :D

About this drink and the "astetoholism" (čestitam za genialen post) who can better hear you than visual freak de luxe herself? ;))

@Sašo - Ti, Diva, Shia in JAZ - si pozabil name, a? ;)))

Ula pravi ...

vodkaaaaaa
Ula prodana duša for VODKA (namen tega linka je, da se ga odpre :D)
sicer meni flaša ni všeč (nisem jaz neka diva, pa mi je navadna smirnoff flaška čisto všeč ..), ampak bi pa rade volje degustirala vsebino ..
Shia ne morš Unicefu dajat denarja! No, ti bom povedala potem, kdo si je novo benđolo prpelu v Šiško ... ejejej .. bolje sponzorirati mene z vodko kot pa kobajagi dajati opeke za v Burmo ... če bi res ves ta denar, ki ga ljudje darujejo povsod po svetu za afriške otroke, bi vsak otrok v Afriki imel svoj đakuzi .. jaz za njih ne dam več nič.
Danes sem zelo nečloveško nastrojena, ker je ena stoječa tetka na busu rekla eni sedeči tetki, da eni pač 4x mlajši sedijo, oni morajo pa stati. In potem je tista sedeča, se odkimavala, ko sem pogledala v steklo. In meni se je smejalo. se mi zdi, da mi spet rogovi poganjajo.
/šlatam se po glavi ..

Shia JeZeBel pravi ...

@ saso: Ja, to imaš prav. Karmen je levinja. Čak, ne ... to je saška :-) Matr kdo bi jih loču, LoL! Ja, če kupiš Divo, se ga nasekava za zihr :-) čeprov jst sm lahek plen, vidim flašo pa me tla že začnejo migat :-)

@ marta l.: ne ne, sašo ni pozabu nate, sam ni hotu bit vsiljiv ;-) tko da, marta, se nama pridružiš? um moj rojstni dan je po miklavžu pa pred božičem :-) pa oboje bi mogla verjetno pisat z veliko začetnico :-) sicer pa jaaaa, I was screaming out to you specially ;-) tuki je en link zate, kjer se večkrat najde kej zanimivga ;-) " http://www.trendhunter.com/"
p.s.1 see you in EA ( estetic anonimus) this week? ;-))
p.s.2 speaking of X-mas, mislm da je božičkov ta star res že čist zmeden od vseh porednih otrok po svetu, ker je pr men odvrgu neki, kar ima malce pohujšljivo vsebino in je podpisano z inicialkami CK, zraven seveda izrecno piše, da je zate...;-))

@ bejbika: LOL, matr ti si še bolj usekana kot jst včasih :-) ja, dobr da vem, ker đakuzi pač res prvoščm vsakmu ampak izrecno po tem, ko ga mam tut jst doma.. hja, ni kaj, tok pa je slovenke v men :-P tko da, no for me, no for kids in Burma :-)) dobr da maš dost las, da se uni rožički skrijejo ;-)

Anonimni pravi ...

Prosim vaju, da me ne spravljata na oblake ker tolk boli ko dol padeš!!!

Marta L. pravi ...

Evo me, ja dobro jutro!!! :)) Kaj jaz to berem??? MIslim, da tale tvoj komentar zahteva bolj podrobno osebno obrazložitev: ob vodki, martiniju ali pa magari kokakokoli! ;D
"This week" is tomorow or friday? ;)
p.s. včeraj spet spet imela "nočno" in se mi ob štirih ponoči izklopi internet - panikaaaaaaaaaa - in grem spat (in potem se samodejno prižge chat, jaz pa do zdaj sanjam kot angleček :)

PL pravi ...

@ Shia: Ja ja, za vse sem jst kriva ;) in ti res rabiš veliko prepričevanja, da si še malo dlje pokonci :)))
@ Saso: Saj tele dive se da naročiti tudi po meri.. recimo z diamanti in ker je še takih lepih svetlečih kamenčkov. In cena je potem tudi lepa.. miljonček ali več (ja, evrov) :) V bistvu je Shia prav skromna s swarowčki...

Shia JeZeBel pravi ...

@ lipi lady: damn right, da sem skromna ;-)ja, sej veš ti mene, težko ostanem pokonci še kakšno dodatno urico ... as if! :-)))

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...