sobota, 27. oktober 2007

Mistiko

Danes vam nečesa ne bom povedala. Povedala vam ne bom zato, ker je skrivnost. In skrivnosti se ne deli, saj potem izgubi svoj namen. Izgubi se ščemenje v trebuhu, ko nanjo pomisliš, izgubi se pomenljiv nasmešek, ko se pogovar začne vrteti okoli nje, svoj čar pa izgubi tudi pogled ki sladko skrivnost seva na vse strani in buri duhove sogovornikov. Skrivnost me dela srečno. In opravičujem se, ker bom danes sebična in jo bom obdržala zase.


Morda bo jutri drugače ... Skrivnost ne bo več skrivnost in znan bo postal razlog za mavrico pod katero stojim, sončne žarke, ki pronicajo skozi moje telo in ptice na katerih krilih letim. A ne danes. Danes bom skrivnost napojila s toplim kakavom, jo zavila v mehko odejo in ji zapela uspavanko, ki jo razume le ona. " K se skeftomai mou asteri ... sinehia. Sagapo.."

9 komentarjev:

Ula pravi ...

oh my god ... you are such a b.i.t.c.h. LOOL

oh ja, skrivnosti so nekaj najlepšega. In ko nočeš nikomur nič povedati, da slučajno ne pade kaj v vodo. Mene kmalu začne mučiti, da bi z vsemi delila to, ampak je bolje počakati, da se uresniči in deliti skrivnost, ko je že realnost, z ostalimi :D

aja še to ... tok sem se nasmejala mejlu, ampak ne vsebini, ampak Moja draga lepotica in med prejemniki vidim moško ime LOOL ..

Shia JeZeBel pravi ...

:-))) ja, bitch is my middle name dear ;-)))
Ampak ja exactly si zadela bistvo tega, da skrivnost obdržiš zase ... vsaj dokler ni "zabetonirana" ;-)

p.s. Tisto mosko ime med lepoticami je tam z razlogom ;-) me pa veseli, da te je nasmejalo, moj namen dosežen ;-)

Unknown pravi ...

Ta skrivnost pa mora bit zelo lepa in posebna. Sigurno je povezana z ljubeznijo. Imam prav? Seveda ne smeš odgovorit - prav je, da nam ne poveš:)

Anonimni pravi ...

Skrivnost?
Le kakšna je ta skrivnost če jo skrivaš že dva dni?
Dej povej povej noooo

Shia JeZeBel pravi ...

@ maja: joj ne vem kaj to je, ampak malo me obseda zadnej dneve. tako kot verjetno vsaka skrivnost, ki če je preveč skrivnostna sčasoma začne človeka malce bremeniti. Zna biti pa tudi lepo ja ... vsake toliko časa :-)
p.s. Hvala za prvi komentar ;-)

@ saso: Ta skrivnost je očitno precej sveža, glede na to, da jo skrivam šele dva dni :-) Ne morem je povedat, ker potem ne bo več skrivnost ... A veš ...But I'll keep you updated of course ... Skrajno lep an sicer Saso in hvala za vse komentarje :-)

Anonimni pravi ...

prosim prosim ampak "jeba" bo če si zaljubljena!
Običajno potem vsi priveski /beri - raznorazni blogerji/ odpadejo ker se boš 100% posvetila samo tej ljubezni :-(
JAZ TE PA TAKO RAD BEREM!!! da bi bil ful žalosten če bi poniknila.
Najprej boš objavila da sedaj ne boš več tako pogosto pisala potem bla bla bla

Sem se v soboto ful nasmejal. Sem iskal kakšen prispevek v Dnevniku nakar sem se zamislil pa dobro kako pa se podpisuje??? Kdo je Shia jezebel? ha ha ha

Shia JeZeBel pravi ...

Saso don't worry. Jaz ko sem zaljubljena, imam še več navdiha in ponavadi ustvarjam samo več in ne manj :-) Tako da ni nobene bojazni, da bi nehala pisati blog. Sem se preveč navezala na vas- moje bralce in na dejstvo, da se lahko redno izražam in s tem "pucam" svoje predalčke ... Blog je velik del mene.In ne grem nikamor. Ne boste se me še tako hitro znebili ;-)

Hahaha, ja v Dnevniku me boš težko našel, poglej drugič v Hopla, moji inicialki pa sta (mv), v tej številki bo verjento malo manj, ker sem od petka "uradno" na bolniški, ker me nekaj matra ...

Anonimni pravi ...

pa te mamo pa te mamo
IMAM OBČUTEK DA ZADNJE ČASE VELIKO PIŠEŠ KAR POMENI DA SI ... NO KAJ SI?
JA ZALJUBLJENA HA HA HA

SEM SE ZMOTIL AL.....

SEJ MENI LAHKO POVEŠ SEM ZELO DISKRETEN

Shia JeZeBel pravi ...

Nisem zaljubljena nič več in nič manj kot sem vedno :-) Jaz sem tak tip osebe ki je kar naprej zaljubljen. Enkrat v svojo službo, drugič v svoje prijatle, tretjič v dobro pesem in ganljivo knjigo ... Taka sem :-) Vedno me pomalem meče :-)

Utop.i.ja.

UTOP.I.JA. Kako lahko je pohoditi nekoga, Ki na kolenih razgalja okostnjak svoje duše. Kako lahko je stopiti na hrbet besed, ki  b...